Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον "αέρα" ο Καρβαλιάλ - Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 07:52:00

Στον "αέρα" ο Καρβαλιάλ - Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή στο λιμάνι - Το όνομα που ακούγεται!

Sportdog Team
Στον "αέρα" ο Καρβαλιάλ - Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή στο λιμάνι - Το όνομα που ακούγεται!

Η νέα ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό έχει βάλει σε μεγάλη πίεση τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Νέο γύρο σαρωτικών αλλαγών ξεκίνησε χθες στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης τελειώνοντας μετά από σύντομη θητεία τον Πέδρο Άλβες και ανακοινώνοντας στη θέση του τεχνικού διευθυντή, τον παλαίμαχο επιθετικό της ομάδας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πλέον, με τον Σέρβο στο εν λόγω πόστο, ούτε ο Κάρλος Καρβαλιάλ πρέπει να αισθάνεται άνετα στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, αφού ήταν επιλογή του Άλβες και στο διάστημα που είναι στην τεχνική ηγεσία έχει φέρει τους Πειραιώτες από το -3 που τους παρέλαβε στο -9. 

Στον Πορτογάλο τεχνικό χρεώνονται πολλά λάθη, καθώς δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας αμυντικά, ενώ απέκτησε και πρόβλημα αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Τα επόμενα παιχνίδια, με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Φερεντσβάρος θα αποτελέσουν κριτήριο για το θέμα του προπονητή στο λιμάνι.

Μάλιστα, κυκλοφορούν ήδη σενάρια για τον αντικαταστάτη του, αφού από Σερβία και Ισραήλ έχουν διαρρεύσει φήμες για τον Μπαράκ Μπακχάρ, τον Ισραηλινό κόουτς που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Μπακχάρ κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Κριστιάν Καρεμπέ τον έχει πάντα στο μυαλό του, θέλοντας να έχει έτοιμη μία λύση, αν προκύψει νέο θέμα αλλαγής προπονητή στους Πειραιώτες.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μαρινάκης με Άλβες για συγκεκριμένο λόγο - Κωμικό για Ντάρκο-Γιοβάνοβιτς, δεν είναι... απελπισμένος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags