ΠΑΟΚ: Στις 4 Φεβρουαρίου θα είχε γενέθλια ο Νάσος Κωνσταντίνου, ο οπαδός του ΠΑΟΚ, που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να αποφύγει επίθεση οπαδών του Ηρακλή, στην Εγνατία οδό… Ο πατέρας του, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και ήταν συγκλονιστικός, ενώ έκλαψε στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Πετρουλάκη.

Είπε μεταξύ άλλων:

Μου τον έφαγαν τον γιο μου, τον καθάρισαν και δεν τιμωρήθηκε κανένας. Πάλι θα ανέβω τον Μάιο για την έφεση ποιυ κατέθεσαν δυο από αυτούς, οι οποίοι είναι ελεύθεροι με απόφαση δικαστηρίων. Τι δικαιοσύνη είναι αυτή; Στην Κύπρο, θα είχαν φάει ισόβια, εκεί είναι ελεύθεροι”!

Και για τον γιο του:Θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, στις 4 Φεβρουαρίου, αλλά μου τον σκότωσαν και δεν τον έχω δίπλα μου. Είναι στην ψυχή μου και στην καρδιά μου κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Ευχαριστώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τη διοίκηση για την συμπαράσταση και επειδή θυμούνται το παιδί μου, ευχαριστώ και τον Σβαμπ που τον είδα να μιλάει μετά το ματς με τον Ατρόμητο και για τον Νάσο μου. Εκείνη τη στιγμή με έπιασαν τα κλάματα, δεν σταματούσα, αλλά και τώρα κλαίω, δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, μπορούν να με καταλάβουν οι γονείς του Άλκη και του Μιχάλη, όπως και του Γιώργου του αστυνομικού. Μακάρι να μην ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο, αλλά δεν το βλέπω να πιάνει η ευχή μου…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον "αέρα" ο Καρβαλιάλ - Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή στο λιμάνι - Το όνομα που ακούγεται!