Παναθηναϊκός: Για το Πράσινο σερί κόντρα στον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας παράλληλα ότι το Τριφύλλι έχει αφήσει πίσω του τους Ερυθρόλευκους στη βαθμολογία.​

«Τα τελευταία τρία χρόνια απέναντι στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα, που αναγκάστηκε και έπαιξε με 18 κρούσματα covid-19. Ακόμα και στις χρονιές της υπεροχής του, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τέτοιο σερί. Είχε μείνει πολύ πίσω τα προηγούμενα χρόνια και αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει. Πέρα από τα αποτελέσματα, αυτό καταγράφηκε και στην βαθμολογία. Πλέον βλέπεις ότι η ομάδα είναι πιο ανταγωνιστική από τον Ολυμπιακό», σημείωσε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε το τι ζητάει ο Φατίχ Τερίμ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ιδιαίτερα στην επίθεση λέγοντας: «είναι ένας προπονητής που θέλει πολύ το στρωτό ποδόσφαιρο και το build up. Αν δει κανείς το πρώτο γκολ στο ντέρμπι δεν είναι μόνο ότι έχουν αλλάξει 20 πάσες αλλά και ότι έχουν ακουμπήσει την μπάλα εννιά παίκτες! Μόνο ο Ντραγκόφσκι και ο Γερεμέγεφ δεν συμμετέχουν, γυρίζει η μπάλα με πολύ υπομονή. Γενικά η εντολή που δίνει στους παίκτες είναι να παίζουν με το εξάρι και στη συνέχεια να προσπαθούν να σπάσουν το πρέσινγκ του αντιπάλου, η δημιουργία μέσω τερματοφύλακα έρχεται σε τρίτο πλάνο».

 

Την ίδια στιγμή ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις φήμες πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φορτούνη, λέγοντας πως με οποιονδήποτε καλό Έλληνα παίκτη μπορεί να ασχοληθεί, θα ασχοληθεί το Τριφύλλι, αλλά δεν βλέπει να υπάρχει κάτι για τον συγκεκριμένο τη δεδομένη στιγμή, ενώ για τις μεταγραφές τόνισε ότι το Τριφύλλι θα κινηθεί περισσότερο για την απόκτηση εξτρέμ, ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός να πάρει και αριστερό μπακ, αφού το συμβόλαιο του Χουάνκαρ λήγει το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον "αέρα" ο Καρβαλιάλ - Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή στο λιμάνι - Το όνομα που ακούγεται!