Facebook Pixel Γνωστός επιχειρηματίας βάζει 10 εκατ. σε ιστορική ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 21:32:00

Δεν πουλάει μόνο ο Μπούσης τον ΟΦΗ - Γνωστός επιχειρηματίας βάζει 10 εκατ. σε ιστορική ελληνική ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν πουλάει μόνο ο Μπούσης τον ΟΦΗ - Γνωστός επιχειρηματίας βάζει 10 εκατ. σε ιστορική ελληνική ομάδα!

Παίρνει άμεσα τις μετοχές και επενδύει πολλά χρήματα. Πρόκειται για άνθρωπο που έχει άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο, γνωρίζει καλά το παρασκήνιο και θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες και στο κορυφαίο επίπεδο...

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο ΟΦΗ, καθώς οι πληροφορίες (αλλά και οι κινήσεις του ίδιου) δείχνουν ότι ο Μιχάλης Μπούσης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει δυσαρεστημένος από τις αντιδράσεις του κόσμου και ψάχνει πιθανό αγοραστή.

Δεν είναι όμως η μοναδική ομάδα που θα αλλάξει χέρια. Άλλος ένας ιστορικός σύλλογος ετοιμάζεται να περάσει στη νέα εποχή και να αναλάβει την διοίκηση (και τα χρέη) ένας επιχειρηματίας που ξέρει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ: Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες και, σίγουρα, όχι για διακοπές. Λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Ηρακλή. Αλλά και ότι ετοιμάζεται να ρίξει σε βάθος 1,5 έτους, αν προχωρήσει η συμφωνία άμεσα, ένα ποσό που θα φτάνει συνολικά στα 8-10 εκατ. ευρώ. Γιατί η ομάδα έχει χρέη, γιατί δεν υπάρχουν υποδομές, γιατί χρειάζεται να ενισχυθεί το ρόστερ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρα τού Απόλλωνα έχει μεταφέρει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, είναι χωρίς ομάδα, έχει το know how της Σούπερ Λιγκ, διαθέτει κεφάλαιο για να στηρίξει τον σύλλογο. Τι άλλο χρειάζεται για να πάρει την ομάδα στα χέρια του;

ΑΡΗΣ: Και μια και βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη ρεπορταζιακά, να σας πούμε ότι από εκεί που ο Άκης Μάντζιος δεν είχε επιθετικό για να δώσει ανάσες στον Μόρον, τώρα βλέπει να αυξάνονται οι λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Γιατί δεν είναι μόνο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ήρθε τον Γενάρη, αλλά και οι επιλογές από την Κ-19 του συλλόγου - Επιλογές που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχαν στην ομάδα Νέων γιατί και εκεί δεν υπήρχαν επιθετικοί!

Δεν αναφερόμαστε στα παιδιά που ανέβηκαν πρόσφατα από την Κ17 και, τυπικά, δεν είναι σε θέση να πάρουν χρόνο στην πρώτη ομάδα. Αλλά στον Νίκο Μπεκιαρίδη, 19χρονο επιθετικό που ήρθε από τον Απόλλωνα Λάρισας. Και παλιότερα ήταν στον Άρη, αν και είχε περάσει και από τον ΠΑΟΚ. Είναι λύση τύπου Παναγίδη, δηλαδή έχει προοπτική και θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Κοβάσεβιτς - Νέα ονόματα για Ολυμπιακό - Σάβιτς και Μπάμπιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags