Facebook Pixel Ασφυκτικό "πρέσινγκ" από Ελλάδα σε Γιαννούλη - Αποδοχές με επταψήφιο ποσό
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 00:04:00

Ασφυκτικό "πρέσινγκ" από Ελλάδα σε Γιαννούλη - Αποδοχές με επταψήφιο ποσό - "Μάχη" για δύο... μεγάλους!

Οι Μιχείες
Ασφυκτικό "πρέσινγκ" από Ελλάδα σε Γιαννούλη - Αποδοχές με επταψήφιο ποσό - "Μάχη" για δύο... μεγάλους!

Η απάντηση του διεθνούς μπακ και τα 5 εκατ. της Νόριτς. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει την τελευταία πρόταση που έγινε στον πρώην άσο της Νόριτς, τις δύο ομάδες που έχουν προβάδισμα για το καλοκαίρι, αλλά και τα χρήματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι.

O Δημήτρης Γιαννούλης δεν λέει "όχι" στην επιστροφή του, το καλοκαίρι, στην Super League αλλά δεν καίγεται κιόλας. Αυτή ήταν και η απάντηση που φέρεται να έδωσε ο εκπρόσωπός του σε (πρόσφατο) ασφυκτικό πρέσινγκ μεγάλης ελληνικής ομάδας, πού ήθελε/επιχείρησε να τον κλείσει από τώρα για την επόμενη σεζόν, εκμεταλλευόμενη πως τον Ιούνιο μένει ελεύθερος. Και μαζί τους... παρέπεμψε για μετά το Πάσχα!!

Η προσέγγιση αυτή έγινε τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και δεν ήταν η πρώτη από την συγκεκριμένη πλευρά αφού είχε προηγηθεί άλλη μια στις αρχές του νέου χρόνου, με φόντο την χειμερινη μεταγραφική περίοδο και το ενδεχόμενο να τον έδινε η Νόριτς. Κάτι που είχε αποκλειστεί αφού τότε και το αγγλικό κλαμπ δεν συζητούσε πώληση κι ας έμπαινε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του, βάζοντας το πήχη των απαιτήσεων στο εξωπραγματικό/αποτρεπτικό για κάθε ενδιαφερόμενο ποσό των 4 με 5 εκατομμυρίων ευρώ για transfer Fee. Μετά ήταν και ο ίδιος, ο Γιαννούλης, που ξεκάθαρα προτιμούσε να περιμένει μέχρι τον Μάιο και να διαπραγματευτεί ένα συμβόλαιο από μηδενική βάση, ως ελεύθερος!

Γιατί τότε, λοιπόν, στα τέλη Ιανουαρίου η εν λόγω ελληνική, Μπιγκοφοράτη, ομάδα επανήλθε, με... καλοκαιρινό φόντο πλέον, στην πλευρά Γιαννούλη;

Επειδή πληροφορήθηκαν πως ο Άγιαξ ενδιαφέρθηκε για τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ. Όντως ο Φαν Σχίπ έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Γιαννούλη, από την εποχή της συνύπαρξης τους στην Εθνική ομάδα. Πρόταση όμως, ο Άγιαξ ουδέποτε κατέθεσε τον Γενάρη στην Νόριτς για την χειμερινή αγορά του αφού ήταν πλήρως ενημερωμένος για το ισχύον "status" της υπόθεσης του. Άλλωστε και τόσα λεφτά ο Άγιαξ, ο οποίος στο δεδομένο τάιμινγκ έχει πολύ μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, έτσι κι αλλιώς δεν θα έδινε!!!

Πάμε και στο παρασύνθημα του θέματος που αποκαλύπτει σήμερα ο "Ευαγγελιστής" : από την εν λόγω ενδιαφερόμενη Μπιγκφοράτη ομάδα ήταν διατεθειμένοι να μπουν και σε άμεση διαπραγμάτευση, με προδιάθεση να αγγίξει η προσφορά τους ακόμη και καθαρες αποδοχες που θα προσεγγίζουν 7ψηφιο ποσό!!!

 

Δελεαστικό αλλά ο Γιαννούλης... βράχος: δεν θέλει να κλείσει από τώρα σε ομάδα και προτιμάει να περιμένει το τέλος της Championshιp,εξαντλώντας τις πιθανότητες να διεκδικήσει με τη Νόριτς, μέσω πλέι οφ, την άνοδο / επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο δια ταύτα: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την ενημερωμένη ελληνική πιάτσα agent, είναι οι δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες που θα δώσουν την "μάχη" τους το καλοκαίρι για να κάνουν δικό τους τον Γιαννούλη. Κι αυτές που στο δεδομένο τάιμινγκ, στην υπόθεση διεκδίκησής του είναι πολύ πιο μπροστά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ (ο free Γιαννούλης...συγκινεί όλο το Big 4)!! Ενδεχομένως και λόγω... προεργασίας. Οι "πράσινοι" ασφαλώς μπορούν να ποντάρουν και στο "χαρτί Μπακασέτα" για να πείσουν τον Γιαννούλη, αλλά και η ΑΕΚ έχει τον δικό της "άσσο στο μανίκι".

Προσοχή : το να επιστρέψει το καλοκαίρι ο Γιαννούλης σε μεγάλη ελληνική ομάδα, θα είναι συνδυασμός πολλών συνθηκών (αν γίνει αυτό, δεν γίνει το άλλο και αν γίνει εκείνο κλπ). Κι αυτό αφού τώρα φαντάζει σαν προτεραιότητα του άσου να συνεχίσει στο εξωτερικό και σε ομάδα top πρωταθλήματος αλλά και με συμβόλαιο εκατομμυρίου. Επαναλαμβάνω όμως, το ένα δεν είναι απαγορευτικό /δεν αποκλείει το άλλο...

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο άσος με την τρέχουσα γεμάτη σεζόν που κάνει στην Αγγλία (29 συμμετοχές - 4 ασίστ), το καλό όνομα που έχει φτιάξει από την εποχή ΠΑΟΚ στο διεθνές market και το ότι είναι free agent, θα προσελκύσει πολλές ενδιαφερόμενες ομάδες και ο... ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

ΥΓ. Από τότε που η Νόριτς έπεσε από την Πρεμιερ Λιγκ οι 7ψήφιες αποδοχές του Γιαννούλη έφαγαν κούρεμα. Την τρέχουσα σεζόν, λοιπόν, τελευταία του συμβολαίου του, το net ποσό που καθαρίζει ο Έλληνας διεθνής στα "καναρίνια" είναι 770.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πουλάει μόνο ο Μπούσης τον ΟΦΗ - Γνωστός επιχειρηματίας βάζει 10 εκατ. σε ιστορική ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags