Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Από τα Σπάτα, όπου παρακολούθησε την ανοιχτή προπόνηση της Ένωσης, ο ρεπόρτερ ανέφερε πως ο Βίντα προπονείται κανονικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του. Το «παρών», εξάλλου, δίνει και ο Ζίνι, που επίσης γυμνάζεται κανονικά, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Ροδόλφο Πισάρο, που έχει γυρίσει από το Μεξικό και από χθες, Τρίτη (06/02), έχει ξεκινήσει προπονήσεις. Εκτός είναι μόνο οι Ντάμιαν Σιμάνσκι και Νορντίν Άμραμπατ. Για τον τελευταίο ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Κετσετζόγλου από εκεί και πέρα τόνισε πως το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον έτερο «δικέφαλο» είναι «το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, έτσι το βαφτίζω εγώ. Και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, ενώ ακόμη και αν χάσει και μείνει πίσω πέντε βαθμούς, έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της, για να το γυρίσει».

Σχολίασε ακόμα ότι «όλος ο ΠΑΟΚ την τελευταία διετία είναι ο Λουτσέσκου», με δεδομένο ότι η ομάδα δεν δαπανά μεγάλα ποσά, όπως έκανε παλαιότερα, και παρ' όλα αυτά τα πηγαίνει μια χαρά, και θυμήθηκε συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο το παιχνίδι του πρώτου γύρου, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν μία τραγική εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασφυκτικό "πρέσινγκ" από Ελλάδα σε Γιαννούλη - Αποδοχές με επταψήφιο ποσό - "Μάχη" για δύο... μεγάλους!