Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Πασκάλ Γιάνσεν για αντί-Καρβαλιάλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 13:51:00

Μιλάει με τον αντικαταστάτη του Καρβαλιάλ ο Ολυμπιακός - Στην Ελλάδα ο Πασκάλ Γιάνσεν!

Sportdog Team

Σε επαφές με νέο προπονητή οι Ερυθρόλευκοι - Το όνομα του Γιάνσεν στην κορυφή της λίστας - Ήρθε στην Αθήνα για συζητήσεις!

Μπορεί χθες ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, να δήλωνε ότι η ομάδα έχει προπονητή και δεν ψάχνεται να αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ, αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση είναι άλλη στο λιμάνι.

Κι αυτό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι εδώ και δύο ημέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Πασκάλ Γιάνσεν, τον πρώην τεχνικό της Άλκμααρ, προκειμένου να "βολιδοσκοπήσουν" την κατάσταση για ενδεχόμενη συνεργασία, αν αποφασιστεί να αποχωρήσει ο Καρβαλιάλ.

Μάλιστα, ο Αγγλο-Ολλανδός κόουτς βρίσκεται από το πρωί (11:00) της Τετάρτης (7/2) στην Αθήνα, μαζί με τους δύο εκπροσώπους του, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. 

Ο 51χρονος Γιάνσεν κάθισε για σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της ΑΖ Άλκμααρ, από τις 5 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου φέτος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη θητεία του ως πρώτος προπονητής σε ομάδα.

Ωστόσο, άφησε τον ολλανδικό σύλλογο έχοντας το καλύτερο μέσο πόντων ανά αγώνα (1,93) και τα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς στην ιστορία της ομάδας, ενώ κατάφερε να την οδηγήσει και στα ημιτελικά του Conference League της σεζόν 2022/2023, που αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης, Γουέστ Χαμ.

Ο Γιάνσεν κάθισε στον πάγκο της Άλκμααρ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123, ενώ συνεργάστηκε και με τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Έλληνα διεθνή στράικερ να μετράει 78 γκολ τα σχεδόν τρία χρόνια συνεργασίας τους, όντας ο βασικός πυλώνας του επιθετικού πλάνου του Ολλανδού προπονητή.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" και ποδοσφαιριστής μετά τη Λεωφόρο στον Ολυμπιακό - Ο φορ Ναζόν για τον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags