Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειώνει" και ποδοσφαιριστής μετά τον ΠΑΟ - Ναζόν για ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 10:00:00

"Τελειώνει" και ποδοσφαιριστής μετά τη Λεωφόρο στον Ολυμπιακό - Ο φορ Ναζόν για τον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" και ποδοσφαιριστής μετά τη Λεωφόρο στον Ολυμπιακό - Ο φορ Ναζόν για τον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Λιμάνι με απόφαση διοίκησης. Ποιος ποδοσφαιριστής που έπαιξε κόντρα στο Τριφύλλι... περνάει στο περιθώιο και θα μετράει απλά μέρες για να φύγει και ποιος είναι ο Γάλλος επιθετικός που προτάθηκε στον Δικέφαλο

Κάποια μικρά-μικρά και ενδιαφέροντα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ, καθώς η ειδησεογραφία είναι τέτοια που τα δεδομένα διαρκώς διαφοροποιούνται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, καθώς η ομάδα έχασε με 2-0 στη Λεωφόρο και, τυπικά, αποχαιρέτησε την υπόθεση πρωτάθλημα για φέτος. Οι Πειραιώτες έχουν πολλά παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά των παικτών και, κυρίως, από το... πάρτι που έκαναν οι Παλάσιος και Μπακασέτας. Για αυτό και ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποφάσισε να βγάλει τον Ορτέγκα (που είχε και κάρτα) και έβαλε στη θέση του τον Κίνι. Που τα πήγε ακόμα χειρότερα.

Το πιθανότερο σενάριο, άλλωστε, είναι αυτό να ήταν και το τελευταίο ματς του Ισπανού αμυντικού στο Λιμάνι. Που έτσι κι αλλιώς περισσότερο από τύχη δεν έχει αποχωρήσει μέχρι τώρα από την ομάδα. Αλλά μην αποκλείσετε να μείνει ελεύθερος μέσα στο επόμενο διάστημα...

ΠΑΟΚ: Πριν από λίγες ημέρες προτάθηκε στον ΠΑΟΚ μια εξαιρετική λύση από τη Βουλγαρία, για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Αρχικά να σημειώσουμε ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλή επαφή στου Δικέφαλου τα τελευταία χρόνια με το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα: Από την έλευση του Μπερμπάτοφ μέχρι εκείνη του Ντεσπόντοφ, αλλά και το φλερτ με τον Χοσέ Κόρντομπα της Λέφσκι Σόφιας (που έχει προταθεί, βέβαια, σταδιακά σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες).

Πρόκειται για τον 29χρονο επιθετικό από την Αϊτή, Ντίκενς Ναζόν, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήθελε να τον παραχωρήσει μετά την απόκτηση του Φερνάντο Καράνγκα, για να αδειάσει και θέση ξένου. Πλην του ΠΑΟΚ έχει τεθεί στα υπόψιν τόσο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (που δεν ψάχνουν, όμως, για επιθετικό), όσο και στη μισή Κύπρο.

Ο Ναζόν έχει θητεία σε Γουλβς και Κόβεντρι, στην Αγγλία, ενώ έχει βρεθεί και σε Γαλλία, Βέλγιο και Σκωτία, και στην καριέρα του έχει πετύχει 76 γκολ και έχει μοιράσει 18 ασίστ σε  218 παιχνίδια - Φέτος έχει 7 γκολ και 3 ασίστ σε 18 εμφανίσεις. Η περίπτωσή του μπήκε στο αρχείο πάντως για το καλοκαίρι!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασφυκτικο "πρέσινγκ" από Ελλάδα σε Γιαννούλη - Αποδοχές με επταψήφιο ποσό - "Μάχη" για δύο... μεγάλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags