Facebook Pixel Ρεπορτάζ... φωτιά από Ιταλία - Οι σκέψεις Μπαλτάκου για τον Ομοσπονδιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 17:03:00

Ρεπορτάζ... φωτιά από Ιταλία - Οι σκέψεις Μπαλτάκου για τον Ομοσπονδιακό - Γνωστά ονόματα στη λίστα

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... φωτιά από Ιταλία - Οι σκέψεις Μπαλτάκου για τον Ομοσπονδιακό - Γνωστά ονόματα στη λίστα

Στον... αέρα είναι το μέλλον του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της Γαλανόλευκης και ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει τις σκέψεις για τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Εθνική Ελλάδας: Ρεπορτάζ... φωτιά από την  Ιταλία μιας και όπως αναφέρει ο Γκουστάβο Πογιέτ δύσκολα θα είναι στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας μετά τα play off για το Euro 2024 και το δημοσίευμα ασχολείται με την επόμενη μέρα, φέρνοντας στο προσκήνιο τόσο τον Μανόλο Χιμένεθ όσο και τον Φερνάντο Σάντος.

«Δεν αποκλείεται ακόμη και αν η Ελλάδα προκριθεί στο Euro να έχει άλλον προπονητή. Ο Σάντος πήγε πρόσφατα στην Μπεσίκτας, αλλά η κατάσταση είναι ρευστή. Ενώ για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ επισημαίνεται ότι «δεν εργάζεται κάπου, του αρέσει η ιδέα να εργάζεται στην Ελλάδα και το όνομά του έχει ξαναπαίξει για τον πάγκο της Ελλάδας», αναφέρει το ρεπορτάζ για τις σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη μέρα για την Εθνική Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν - Εξελίσσει και πουλάει "χρυσό" τους νέους - Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags