Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγουν 10 με εντολή Μαρινάκη - Απάντηση Φορτούνη για ΠΑΟ-ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 10:00:00

"Ξηλώνει" τον... μισό Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Ενημερώθηκαν 10 ότι φεύγουν - Απόφαση Φορτούνη για ΑΕΚ, ΠΑΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ξηλώνει" τον... μισό Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Ενημερώθηκαν 10 ότι φεύγουν - Απόφαση Φορτούνη για ΑΕΚ, ΠΑΟ

Οι σαρωτικές αλλαγές και η "απάντηση" Κώστα στα σενάρια! Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών επέστρεψε αποφασισμένος στην Ελλάδα και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Ποιοι αποχώρηση ήδη, ποιοι ακολουθούν και η "διαρροή" για τον Έλληνα άσο και το καλοκαίρι...

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες, με τον σύλλογο να προσπαθεί για ένα ακόμα "restart", αφού (σχεδόν) τίποτα δεν πηγαίνει καλά τη φετινή σεζόν. Η πρόσφατη επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και η απομάκρυνση του Πέδρο Άλβες από το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή ήταν μόνο η αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος δεν ήταν ο μόνος που "τέλειωσε" από του Ρέντη, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να "ξηλώσει" τον σύλλογο, όντας απογοητευμένος από τον τρόπο που έχει "κυλήσει η χρονιά.

Συγκεκριμένα, οποίος ήρθε στην ομάδα επί Κορδόν και Άλβες ουσιαστικά αποτελεί ήδη παρελθόν. Scouts, αναλυτές, βοηθοί, εξωτερικοί συνεργάτες και συνολικά όλοι όσοι έφτασαν στον Ολυμπιακό με "σφραγίδα" των δύο προαναφερθέντων, ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχίσουν στο Λιμάνι με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Όλα αυτά την ώρα που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα συνεχίσει στην ομάδα ή θα αναλάβει ο Πασκάλ Γιάνσεν που ήρθε στην Ελλάδα (ή κάποιος άλλος που ακόμα δεν έχει διαρρεύσει) και μίλησε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ αναμένεται να υπάρξει "γερή" εκκαθάριση στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Συνεπώς οι αλλαγές στον Ολυμπιακό μόλις ξεκίνησαν και θα είναι σαρωτικές.



Το "καυτό" θέμα Φορτούνη και τα σενάρια για Παναθηναϊκό - ΑΕΚ

Αναφορικά με το ρόστερ και τις εκκαθαρίσεις, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Με το ζήτημα του Κώστα Φορτούνη να βρίσκεται στο προσκήνιο, μιάς και έχει γίνει αρκετός λόγος για το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να διευκρινίσουμε αρχικά πως τα διάφορα σενάρια περί... αρπαγής του "Φόρτου" από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν έχουν πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα. Ακόμα κι αν του έστρωναν "χρυσάφι" στα πόδια, ο Έλληνας άσος δεν βλέπει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Ή θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή θα φύγει για το εξωτερικό!

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού αναμένεται να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προτού πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Από το ραντεβού των δύο ανδρών θα κριθούν πολλά, με τις δύο πλευρές να ανοίγουν τα χαρτιά τους.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Φορτούνης ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο, αφού στα 31 του χρόνια γνωρίζει πως δεν θα έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες. Αυτός είναι ο λόγος που το περασμένο καλοκαίρι είχε εξετάσει σοβαρά μία εξαιρετικά υψηλή πρόταση που είχε λάβει από αραβική ομάδα, άσχετα αν το θέμα δεν προχώρησε παρακάτω. Το ίδιο ισχύει και φέτος. Ο Φορτούνης αναζητά μία συμφωνία με ανάλογες ή μεγαλύτερες αποδοχές από το τωρινό του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Εφόσον ο πειραϊκός σύλλογος βρίσκεται σε φάση αλλαγών, οι διοικούντες δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην τελική απόφαση σχετικά με το ύψος της πρότασης ανανέωσης που θα κατατεθεί στον παίκτη. Πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα, οι Ερυθρόλευκοι να καταρτίσουν το νέο τους πλάνο και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα το υπηρετήσουν και εν συνεχεία θα τρέξουν οι εξελίξεις με τον Φορτούνη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται παίκτης Ολυμπιακού μέχρι 16/2 - "Ασύμφορο" deal ΠΑΟ με Ίντερ - Μεταγραφή δώρο Σαββίδη σε Γκαρσία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags