Facebook Pixel Προσέχουν για να... έχουν στον ΠΑΟ με Ιωαννίδη - Αυτό το πλάνο επιστροφής
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 18:43:00

Προσέχουν για να... έχουν στον ΠΑΟ με Ιωαννίδη - Αυτό το πλάνο επιστροφής του στη δράση

Sportdog Team
Προσέχουν για να... έχουν στον ΠΑΟ με Ιωαννίδη - Αυτό το πλάνο επιστροφής του στη δράση

Ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε και την Πέμπτη (8/2) το ατομικό του πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που τον θέτει εκτός για το ματς με τον Πανσερραϊκό, όμως οι Πράσινοι έχουν συγκεκριμένο πλάνο για την επιστροφή του.

Παναθηναϊκός: Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και την Πέμπτη (8/2) ο Φώτης Ιωαννίδης, κάτι που σημαίνει ότι τέθηκε εκτός για το παιχνίδια της Κυριακής (11/2) με τον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας, με τους ανθρώπους των Πρασίνων μετά την υποτροπή που έπαθε ο διεθνής φορ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, να θέλουν να μην ρισκάρουν τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θέλουν να έχουν έτοιμο τον Φώτη Ιωαννίδη στις αναμετρήσεις που ετοιμάζεται να δώσει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το Έλληνα φορ είτε να είναι σε θέση να παίξει βασικός, είτε να έρθει από τον πάγκο, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει ο Φατίχ Τερίμ και για αυτό το πλάνο είναι να μπει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (12/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξηλώνει" τον... μισό Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Ενημερώθηκαν 10 ότι φεύγουν - Απόφαση Φορτούνη για ΑΕΚ, ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags