Facebook Pixel "Επιλογή" Βαλβέρδε ο Μεντιλίμπαρ - Ήθελε ξανά τον Ερνέστο ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 20:39:00

"Επιλογή" Βαλβέρδε ο Μεντιλίμπαρ - Ήθελε ξανά τον Ερνέστο ο Μαρινάκης - Γιατί δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
"Επιλογή" Βαλβέρδε ο Μεντιλίμπαρ - Ήθελε ξανά τον Ερνέστο ο Μαρινάκης - Γιατί δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό

Η εμπλοκή του αγαπημένου Βάσκου της ερυθρόλευκης εξέδρας. Όνειρο όλων, διοίκησης και κόσμου, στο Λιμάνι είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ το προσπάθησε, όμως τελικά κατέληξε στον πρώην κόουτς της Σεβίλλης. Διαβάστε στο Sportdog.gr

Η απόλυτη ανατροπή συντελέστηκε στον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από εκεί που όλα έδειχναν επικείμενη συμφωνία με τον Πασκάλ Γιάνσεν, από Πορτογαλία κυκλοφόρησε το σενάριο που ήθελε την παραμονή του Κάρλος Καρβαλιάλ. Και τελικά την Πέμπτη "έσκασε"... από το πουθενά η συμφωνία με τον Μεντιλίμπαρ!

Ο τρόπος που κατέληξαν οι Ερυθρόλευκοι στο νέο τους προπονητή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπήρξε "εμπλοκή" του Ερνέστο Βαλβέρδε στην υπόθεση!

Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ως πρωταρχικό στόχο να κάνει το "μπαμ" με την επιστροφή του Βάσκου τεχνικού στο Λιμάνι, όπου πραγματοποίησε δύο θητείες και αγαπήθηκε σφόδρα από τους φίλους του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον Βαλβέρδε για να συζητήσει μαζί του την προοπτική νέας συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.



Η μεγάλη επιστροφή του Βάσκου δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί σε αυτό το timing, καθώς ο Βαλβέρδε δεν θέλει να αφήσει την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο. Και δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει, σε μία σεζόν που η ομάδα του παλεύει για την έξοδο στο Champions League (βρίσκεται στο -3 από την 4η θέση), ενώ παράλληλα βρίσκεται... ένα παιχνίδι μακριά από τον τελικό Κυπέλλου (την Τετάρτη νίκησε 1-0 στον πρώτο ημιτελικό μέσα στην έδρα της Ατλέτικο).

Τί συνέβη λοιπόν κατά την επικοινωνία των δύο ανδρών; Ο Βαλβέρδε μεταξύ άλλων "πρότεινε" στον Μαρινάκη τον Μεντιλίμπαρ! Είναι γνωστό το πόσο εκτιμά ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, συνεπώς η σύστασή του για τον Μεντιλίμπαρ μέτρησε πολύ στα υπέρ του έμπειρου Βάσκου. Οι εξελίξεις έτρεξαν και πλέον αναμένουμε μόνο την επικύρωση της συμφωνίας για να πιάσει Λιμάνι ο άνθρωπος που οδήγησε τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του περυσινού Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κορδόν δείχνει το πραγματικό πρόβλημα - Για 8 ημέρες έχασε… ρεκόρ ο Καρβαλιάλ - "Χρυσάφι" σε Μεντιλίμπαρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags