Facebook Pixel Τον "τέλειωσε" πριν φύγει ο Καρβαλιάλ - Η τελευταία απόφασή του στου Ρέντη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 20:41:00

Τον "τέλειωσε" πριν φύγει ο Καρβαλιάλ - Η τελευταία απρόσμενη απόφασή του στου Ρέντη - Ανατροπή με Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον "τέλειωσε" πριν φύγει ο Καρβαλιάλ - Η τελευταία απρόσμενη απόφασή του στου Ρέντη - Ανατροπή με Φορτούνη!

Δεν το πίστευαν στο Λιμάνι αυτό που έμαθαν για τον Πορτογάλο. Μπορεί να έκατσε μόλις δύο μήνες στην Ελλάδα, όμως οι Πειραιώτες έχουν τρομερά παράπονα από τον μέχρι πρότινος προπονητή τους, καθώς δεν βελτίωσε την ομάδα, ενώ και οι περισσότερες επιλογές του δεν είχαν λογική εξήγηση. Όπως αυτή που πήρε λίγα 24ωρα πριν απολυθεί...

Η εποχή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό ξεκινάει και επίσημα από την Δευτέρα, όμως μέχρι τότε μεσολαβεί ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πολύτιμος αγωνιστικός χρόνος για να προσαρμοστούν οι παίκτες που ήρθαν τώρα στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε αποφασιστικά στο κέντρο της άμυνας, με τις μεταγραφές του Κάρμο και Βέζο κατά κύριο λόγο. Οι Πειραιώτες επένδυσαν και στον ταλαντούχο Άμπι, με την ελπίδα ο 20χρονος άσος να εξελιχθεί σε "διαμαντάκι".

Οι μεταγραφικές κινήσεις ουσιαστικά... εξαφάνισαν τον Ζουλιάν Μπανκόν! Από εκεί που ήταν βασικός, ο Γάλλος στόπερ βρέθηκε εκτός 20άδας στα δύο τελευταίας ματς της ομάδας του, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε δείξει ξεκάθαρα τις τελευταίες ημέρες, πριν απολυθεί δηλαδή, τον νεαρό Άμπι, καθώς αυτός είναι που πήρε τη θέση του Μπιανκόν. Για τον Κάρμο το γνωρίζαμε πως αποκτήθηκε για βασικός, αλλά για τον Άμπι λίγοι περίμεναν ότι θα έμπαινε κατευθείαν στην 20άδα.

 

Η μέτρια παρουσία του Μπιανκόν αποτέλεσε άλλωστε έναν από τους λόγους που ο Καρβαλιάλ δεν ζήτησε έναν αλλά δύο κεντρικούς αμυντικούς πρώτης γραμμής. Δείγμα του ότι είχε πάψει πια να τον υπολογίζει για την ενδεκάδα και τον θεωρούσε -στην καλύτερη- μία συμπληρωματική λύση, μαζί με τους Ρέτσο και Ντόη.

Ωστόσο τα δεδομένα για τον Γάλλο -και όχι μόνο- δεν αποκλείεται να αλλάξουν άμεσα. Η έλευση του Μεντιλίμπαρ ίσως λειτουργήσει ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες που είχαν μείνει πίσω στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού!

Από τους Φορτούνη και Ποντένσε, που έχουν χάσει τη θέση τους στην ενδεκάδα, μέχρι τους Ιμπόρα και Μπιανκόν, που δεν μπαίνουν ούτε στην 20άδα, όλοι στον Ολυμπιακό είναι πλέον υπό κρίση και... δίνουν εξετάσεις. Όχι μόνο για το άμεσο μέλλον, αλλά και εν όψει του καλοκαιριού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξηλώνει" τον... μισό Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Ενημερώθηκαν 10 ότι φεύγουν - Απόφαση Φορτούνη για ΑΕΚ, ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags