Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το ζήτησε ο Τερίμ, τον υπογράφει ο Αλαφούζος με μεγάλη ρήτρα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-10 12:30:00

Το ζήτησε ο Τερίμ, τον υπογράφει ο Αλαφούζος με "χρυσό" συμβόλαιο - Μεγάλη ρήτρα λόγω... Euro και Μπρινιόλι!

του Νίκου Στεργίου

Ο Τούρκος έδωσε το "οκ" για την επόμενη κίνηση του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι δεν θέλουν να ζήσουν ό,τι συνέβη με τον Ιταλό τερματοφύλακα και βιάζονται από τώρα για να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις. Έχουν λόγους άλλωστε και μάλιστα σημαντικούς, να ανησυχούν...
 

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε δυναμικό "ντου" στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συνδυάζοντας τη μετάβαση από την εποχή Γιουβάνοβιτς σε αυτή του Τερίμ με πέντε μεταγραφές. Συν μία... έξτρα ηχηρή κίνηση, αφού έκλεισε τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς από τώρα για το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη όχι μόνο για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα (γιατί όχι και το νταμπλ;) αλλά για να χτίσει τις βάσεις ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο μέλλον.

Οι μεταγραφικές επενδύσεις είναι δεδομένες, η ενίσχυση του ελληνικού κορμού ξεκίνησε με την απόκτηση Μπακασέτα και Λημνιού, ενώ σε πρώτο πλάνο έχουν μπει επίσης οι κινήσεις για τη διατήρηση παικτών-κλειδιά της ομάδας. Οι Πράσινοι θα δράσουν από νωρίς για να μην την... πατήσουν ξανά με περιπτώσεις τύπου Μπρινιόλι.



Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φατίχ Τερίμ έδωσε το "OK" στη διοίκηση του συλλόγου ώστε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που ο Τούρκος τεχνικός εκτιμά ιδιαιτέρως, κάτι που φαίνεται από την περίοπτη θέση που έχει κερδίσει στα πλάνα του.


Οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, με τους Πράσινους να σχεδιάζουν την κατάθεση πρότασης με σημαντική αύξηση αποδοχών στον Τσέριν. Το συμβόλαιο Σλοβένου τελειώνει το 2026, αρά γιατί τέτοια... βιασύνη, θα αναρωτηθεί κανείς. Η απάντηση έγκειται στο προσεχές Euro, όπου ο Τσέριν θα δώσει το "παρών" με την εθνική του ομάδα (όπως και οι Βέρμπιτς, Σπόραρ)!

Με δεδομένο ότι ο 24χρονος μέσος ήδη έχει ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος ομάδων από το εξωτερικό, ενδεχόμενη καλή παρουσία του στο Euro ενδέχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τους επίδοξους "μνηστήρες". Ο Παναθηναϊκός θέλει να "δέσει" τον παίκτη με νέο συμβόλαιο προκειμένου να έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Έτσι, μπορεί είτε να κρατήσει τον Τσέριν ευκολότερα, εφόσον θα έχει ικανοποιήσει τα οικονομικά του "θέλω", είτε να τον πουλήσει ακριβότερα βάζοντας τους δικούς του όρους σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λυκογιάννης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Φούντωσε η "μάχη" για Γιαννούλη - Επιστροφή Μπάρκα και Πέλκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags