Facebook Pixel Λυκογιάννης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Φούντωσε η "μάχη" για Γιαννούλη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 19:31:00

Λυκογιάννης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Φούντωσε η "μάχη" για Γιαννούλη - Επιστροφή Μπάρκα και Πέλκα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Λυκογιάννης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Φούντωσε η "μάχη" για Γιαννούλη - Επιστροφή Μπάρκα και Πέλκα!

Οι Big-4 ρίχνουν ξανά χρήμα για Έλληνες παίκτες και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ενόψει καλοκαιριού. Οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει ήδη και ποιοι έκαναν ήδη τις πρώτες επαφές για να τους επαναπατρίσουν.

Την ελληνοποίηση του ρόστερ, έστω του κορμού στο ρόστερ, επιθυμουν οι Big 4 (τουλάχιστον σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ) και ήδη από το ερχόμενο καλοκαίρι θα κάνουν ο,τι είναι δυνατόν για να έρθουν γηγενείς ποδοσφαιριστές στις ομάδες.

Θα αναρωτηθεί, βεβαια, κάποιος αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο και δεν βρίσκονται ήδη στα ρόστερ τους. Μα δεν είναι μόνο εκείνοι που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και όσοι παίζουν στο εξωτερικό! Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε, ήδη, προς αυτή την κατεύθυνση με την έλευση του Τάσου Μπακασέτα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δημήτρη Γιαννούλη, που πολλοί τον βλέπουν στη θέση τού Χουανκάρ το ερχόμενο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αν και την περίπτωσή του ζαχαρωνει και η ΑΕΚ: Το συμβόλαιό του με τη Νόριτς λήγει σε λίγους μήνες και, αν δεν υπάρξει πρόταση ανανέωσης, δεν αποκλείεται να επιστρέψει.

 

Υπάρχουν άλλες τέτοιες περιπτώσεις; Σημειώστε ονόματα: Τζορτζ Μπάλντοκ (έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ ως αντι-Σιντιμπέ), Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βασίλης Μπάρκας ("παίζει" για τον Παναθηναϊκό), Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Χατζηγιοβάννης. 

Υπάρχει άλλη μια περίπτωση, που έχει συνδεθεί με τις 3 μεγάλες ομάδες της Αθήνας, αν και το  παρελθόν του δείχνει Ολυμπιακό: Ο Μπάμπης Λυκογιάννης! Μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως χαφ, έχει αλλάξει τελείως στην Ιταλία σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε στο Λιμάνι, το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπολόνια.

Το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι ομάδα τύπου Μόντσα ή Σασουόλο, μπορεί να του προτείνει νέο συμβόλαιο. Και τότε, περίπου δεδομένα, ο 30χρονος άσος θα συνεχίσει στη Serie A. Δεν καίγεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλά στην αντίθετη περίπτωση, είναι μια σούπερ αξιόλογη λύση για τα ρόστερ του πρώην ΠΟΚ.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η αμοιβή του στην Ιταλία είναι κάπου στις 600.000 ευρώ, δεν είναι δύσκολο να του προταθεί ένα συμβόλαιο που θα τον καλύψει για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το όνομά του έχει προωθηθεί στις λίστες των τριών μεγάλων της Αθήνας και αυτό δεν είναι τυχαίο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και ΠΑΟ για Μασούρα - Πόσα ζητάει από τον Ολυμπιακό, μεταγραφή στο Euro - Υπογράφει ο Πασχαλάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags