Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πρώτο "δώρο" Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Υπογραφές για deal 13 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-10 14:30:00

Το πρώτο "δώρο" Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Στα γραφεία του ΠΑΟΚ κορυφαίο όνομα, deal... 13 εκατομμυρίων!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ο Ιβάν συνεχίζει να επενδύει και άμεσα κλείνει κι άλλη συμφωνία. Μετά τις ανανεώσεις του Ρουμάνου και των Τάισον-Μουργκ, οι Θεσσαλονικείς προχωρούν σε μία κίνηση έκπληξη...

Την ανανέωση στο συμβόλαιο του Τάισον την διαβάσατε παντού (αφου πρώτα την είχαμε προαναγγείλει εδώ, στο sportdog), το ίδιο και για τον Μουργκ (που, επίσης, είχατε διαβάσει εδώ, στο sportdog, όταν αλλου έγραφαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση για να συνεχίσει).

Από το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε και η ανανέωση του Ραζβάν Λουτσέσκου με το τιμ του, κάτι που επίσης έχετε διαβάσει στο sportdog.

Κάποιοι περισσότερο υποψιασμένοι και ψαγμένοι, αναφέρουν ότι στη συνέχεια θα πάρει σειρά ο Σουαλιχό Μέιτε. Κι αυτό το έχετε διαβάσει, ήδη, στο sportdog, αν και στην περίπτωση του Γάλλου άσου υπάρχουν παράμετροι με ενδιαφέρον: Για παράδειγμα η υψηλή οψιόν που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, αλλά και η ηλικία του. Ποια ομάδα δίνει εύκολα 4 εκατ. ευρώ για να έναν παίκτη που τον Μάρτη θα γίνει 30 ετων άρα, τυπικά, δεν έχει μεταπωλητική προοπτική;

Εύκολα ή δύσκολα ο Μεϊτέ θα συνεχίσει, στο τέλος, στον Δικέφαλο, καθώς αποτελεί και δική του επιθυμία η παραμονή. Αλλά ως διαδικασία αναμένεται να είναι χρονοβόρα η προσπάθεια των Θεσσαλονικέων να πείσουν τους ανθρώπους της Μπενφίκα για να ρίξουν τη ρήτρα του.

Άρα αυτό το θέμα αναμένεται να μείνει λίγο πίσω και, λογικά, στη θέση του χρονικά θα προωθηθεί ένα άλλο: Η ανανέωση στο συμβόλαιο του Ντόμινικ Κοτάρσκι! Μια χαρά διαβάσατε, καθώς μπορεί μόλις στα μέσα που περασμένου Οκτωβρίου (του 2023 δηλαδή!) να είχε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό που ακούγεται στη Θεσσαλονίκη είναι ότι μπορεί να υπογράψει κι άλλη ανανέωση!

Για οικονομικούς λόγους, αν και έτσι κι αλλιώς είχαν αυξηθεί οι αποδοχές του, δεδομένου ότι λόγω των διαδοχικών ματς θα πρέπει να αλλάξει μισθολογική κλίμακα! Δεν είναι βέβαιο ότι αυτή η αλλαγή στο συμβόλαιο του Κοτάρσκι είναι κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα ή απλά θα γίνει - Δεν αποκλείεται το δεύτερο, για να μην μπερδευτούν και οι οπαδοί.

Παρόλα αυτά ο,τι συμβαίνει δείχνει πόσο σπουδαίο πρότζεκτ είναι για τον Δικέφαλο ο Κροάτης τερματοφύλακας, καθώς ειδικά φέτος έχει απουσιάσει ελάχιστα (για να πάρει ανάσες!) και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη - Ειδικά εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που τον έχει εντάξει σε πολλά μπλοκάκι γερμανικών κλαμπ.

Ο ΠΑΟΚ έχει μαρκάρει το ποσό των 13 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του (λέγεται ότι μπορεί να συμφωνήσει και με λιγότερα, αν υπάρξουν άλλα οφέλη - Όπως, για παράδειγμα, να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ή το ποσό να είναι άμεσα καταβλητό και όχι σε δοσεις). Σε κάθε περίπτωση το πρότζεκτ του Κοτάρσκι είναι δυνατό, για αυτό και στον Δικέφαλο το προσεχουν πώς και πώς...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λυκογιάννης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Φούντωσε η "μάχη" για Γιαννούλη - Επιστροφή Μπάρκα και Πέλκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags