Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον Κώστα Φορτούνη και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Τρικαλινού άσου με τους Ερυθρόλευκους εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για ανανέωση, κάτι που λογικά έχει κάνει τις φήμες περί αποχώρησής του να... φουντώνουν.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορες φήμες ότι ο Φορτούνης "βολιδοσκοπείται" από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, γεγονός που βέβαια δεν προκαλεί εντύπωση, αφού θα πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή και έναν από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς Έλληνες στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, που πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ, εμφανίστηκε με τον γιο του στην αγκαλιά και όπως θα δείτε από την παρακάτω εικόνα, είχε "θερμό" τετ-α-τετ με τον ισχυρό άνδρα των Ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ένα στιγμιότυπο που έρχεται να βάλει... φρένο στα όσα ακούγονται περί αποχώρησης και ενδιαφέροντος από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αφού η γλώσσα του σώματος των δύο ανδρών μαρτυρά ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν κλονιστεί στο ελάχιστο και ίσως όλο αυτό να είναι προάγγελος νέου συμβολαίου στο λιμάνι για τον Έλληνα άσο.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αυτονόητο με Φορτούνη ο Συλαϊδόπουλος - Άφησε δύο μεταγραφάρες ο Καρβαλιάλ - Τον εξέθεσε ο Μπιανκόν!