Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το αυτονόητο με Φορτούνη ο Συλαϊδόπουλος - Δύο... μεταγραφάρες
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-10 20:00:00

Το αυτονόητο με Φορτούνη ο Συλαϊδόπουλος - Άφησε δύο μεταγραφάρες ο Καρβαλιάλ - Τον εξέθεσε ο Μπιανκόν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το αυτονόητο με Φορτούνη ο Συλαϊδόπουλος - Άφησε δύο μεταγραφάρες ο Καρβαλιάλ - Τον εξέθεσε ο Μπιανκόν!

Πώς μεταμορφώθηκε ο Έλληνας άσος και οι αλλαγές στην 11αδα. Ο υπηρεσιακός προπονητής παρουσίασε ίσως τον καλύτερο φετινό Ολυμπιακό απέναντι στον ΟΦΗ, με τις... παλιοσειρές να αναλαμβάνουν δράση. Ο Μεντιλίμπαρ πάντως τρίβει τα χέρια για δύο παίκτες που ήρθαν τώρα και ξεχωρίζουν στο γήπεδο.

Επιστροφή στις νίκες και στην ηρεμία για τον Ολυμπιακό, αφού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που έφερε και την αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 του ΟΦΗ στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης", υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από τις σουίτες, έχοντας τετ-α-τετ και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός με υπηρεσιακό κόουτς στον πάγκο τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο εμφανίστηκε με το "μαχαίρι στα δόντια" από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κρητικούς, που ήταν σαν να μην... κατέβηκαν να παίξουν στο φαληρικό γήπεδο. Ο τεχνικός της Κ19 παρουσίασε μια ομάδα με κοντά τις γραμμές, πρέσινγκ ψηλά στην άμυνα των αντιπάλων και φυσικά έδωσε μεγάλη ελευθερία σε παίκτες, όπως οι Φορτούνης και Ποντένσε, ώστε να δείξουν την ποιότητά τους, όπως σας είχαμε προαναγγείλει με χθεσινό ρεπορτάζ.

Ειδικά ο πρώτος ήταν χάρμα ιδέσθαι, έχοντας στο ενεργητικό του φοβερές ενέργειες και φυσικά ένα πανέμορφο γκολ, δείχνοντας πιο απελευθερωμένος με διάθεση για απαντήσεις σε όσους λένε ότι η χρονιά είναι χαμένη για την ομάδα του Πειραιά, όσον αφορά στην μάχη του πρωταθλήματος. Μαζί με τους Ποντένσε και Μασούρα ήταν οι τρεις πιο επικίνδυνοι παίκτες του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο προστέθηκε και ο εξαιρετικός Αλεξανδρόπουλος, που μπήκε αλλαγή και έφτιαξε φάσεις, κατέθεσε ενέργεια στο χορτάρι και γενικά ήταν ορεξάτος, έχοντας και τελικές στο παιχνίδι του.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στον Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει εγκλιματιστεί στο... άψε σβήσε στη νέα του ομάδα, απόδειξη του πόσο έμπειρος και ποιοτικός αμυντικός είναι, ταιριάζοντας αρκετά με τον Μπιανκόν στο σημερινό ματς (θα ήταν εκτός αποστολής αν δεν είχε φύγει ο Καρβαλιάλ!!!), λόγω της απουσίας Ντόη και Ρέτσου.

Τέλος, φοβερό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή πραγματοποίησε και ο Τσικίνιο, με διαρκές τρέξιμο και συμμετοχή στις περισσότερες ενέργειες της ομάδας του, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που σίγουρα θα έκανε τον Μεντιλίμπαρ από την σουίτα του "Καραϊσκάκης" να... τρίβει τα χέρια του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τέλειωσε" πριν φύγει ο Καρβαλιάλ - Η τελευταία απρόσμενη απόφασή του στου Ρέντη - Ανατροπή με Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags