Facebook Pixel Ολυμπιακός: Top όνομα η 1η μεταγραφή Μεντιλίμπαρ - Φορ "καψούρα" Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-10 21:00:00

Top όνομα η πρώτη μεταγραφή Μεντιλίμπαρ - Φορ "καψούρα" του Μαρινάκη - Κοβάσεβιτς για κίπερ Ντμίτροβιτς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Top όνομα η πρώτη μεταγραφή Μεντιλίμπαρ - Φορ "καψούρα" του Μαρινάκη - Κοβάσεβιτς για κίπερ Ντμίτροβιτς!

Όσα θέλει να αλλάξει ο Ισπανός και οι παίκτες στην ατζέντα του. Ο έμπειρος κόουτς ήρθε στην Ελλάδα, είδε τον Ολυμπιακό να... πετάει στο Γ. Καραϊσκάκης και ετοιμάζει να πιάσει δουλειά. Τι θέλει να αλλάξει στην ομάδα και οι παίκτες που μπορεί να φέρει...

Εποχή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, καθώς ο πεπειραμένος Ισπανός τεχνικός, κάτοχος του τελευταίου Europa League με τη Σεβίλλη, αποδέχτηκε την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο 63χρονος προπονητής έχει την προσωπικότητα, αλλά και τη γνώση/εμπειρία, για να διαχειριστεί τις απαιτήσεις που υπάρχουν σε ένα μεγάλο καράβι όπως είναι οι Ερυθρόλευκοι. Ακόμα και στη δύσκολη περίοδο που έχουν βρεθεί, με τις μαζικες αλλαγές προπονητών, τεχνικών διευθυντών και ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Παρόλα αυτά ο Μεντιλίμπαρ έρχεται με κέφι και, μάλιστα, με σχέδια για το παρόν και το μέλλον. Τι εννοούμε; Προφανώς θελει να αλλάξει πράγματα άμεσα στο Λιμάνι, ειδικά ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Φερεντσβάρος που μπορεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες. Αλλά και για να φέρει, ίσως, κάποιους δικούς του παίκτες στην ομάδα!

Μια χαρα διαβάσατε, να φέρει δικούς του παίκτες, που τους είχε στη Σεβίλλη και μπορούν να δώσουν πολλά στον Ολυμπιακό! Γιατί πρόκειται για αθλητές επιπέδου και, μάλιστα, ο ένας από αυτούς είχε "παίξει" και το περασμένο καλοκαίρι στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών!

Μπορεί να μην υπάρχει μεταγραφικό παράθυρο για να έρθουν τώρα και να παίξουν, αλλά το καλοκαίρι δεν είναι μακριά! Για παράδειγμα ο Ουσάμα Ιντρίσι, 26χρονος διεθνής Ολλανδός άσος που έφυγε από τη Σεβίλλη και πήγε στην Πατσούκα - Αυτός είναι που είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι.Ή ο δεξιός μπακ Γκονζάλο Μοντιέλ, που είναι δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Σαφώς υπάρχουν και στη Σεβίλλη λύσεις που θα μπορούσαν να έρθουν στο Λιμάνι και να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι για παράδειγμα ο επιθετικός Ράφα Μιρ που είχε "παίξει" το περασμένο καλοκαίρι για τους Πειραιώτες και αποτελούσε μεγάλη… καψούρα της διοίκησης, αλλά και ο Σέρβος τερματοφύλακας Μάρκο Ντμίτροβιτς. Στη δική του περίπτωση, μάλιστα, μπορεί να βάλει ένα χεράκι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αυτονόητο με Φορτούνη ο Συλαϊδόπουλος - Άφησε δύο μεταγραφάρες ο Καρβαλιάλ - Τον εξέθεσε ο Μπιανκόν! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags