Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μείωσε 3 εκατ. το "buy out" του Λουτσέσκου - Αύξηση ζητά ο Ιωαννίδης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-10 22:15:00

Ο Σαββίδης μείωσε 3 εκατ. το "buy out" του Λουτσέσκου - Πιέζει τον ΠΑΟ για τα... διπλά χρήματα ο Ιωαννίδης!

Οι Μιχείες
Ο Σαββίδης μείωσε 3 εκατ. το "buy out" του Λουτσέσκου - Πιέζει τον ΠΑΟ για τα... διπλά χρήματα ο Ιωαννίδης!

Η μεγάλη αλλαγή με Ραζβάν και τι ζητάει ο Έλληνας φορ του Τριφυλλιού. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει τι άλλαξε στη συμφωνία του Ρουμάνου προπονητή με τον Δικέφαλο για το νέο του συμβόλαιο, αλλά και γιατί ο MVP του φετινού πρωταθλήματος στους Πράσινους θέλει ξανά αύξηση...

ΠΑΟΚ: Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Ρουμάνου προπονητή του, με τον "Στρατηγό" να έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη από τα Χριστούγεννα, είχε και σημειωλογική αξία απο πλευράς του κλαμπ. Γιατί ακριβώς ήταν μια κίνηση να δείξει/στείλει το μήνυμα, πως ο ΠΑΟΚ θεωρεί την δουλειά του Λουτσέσκου απόλυτα πετυχημένη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο κυριακάτικο μεγαλύτερο ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν (μέχρι το επόμενο), κόντρα στην ΑΕΚ. Κακά τα ψέμματα, για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας με την ΑΕΚ, όπως και για τον Λουτσέσκου το V.s με τον Ματίας Αλμέιδα (με τον Αργεντινό μέχρι το μάτς στην Νέα Φιλαδέλφεια κάπου να του... χαλάει το μυαλό), είναι τα ισχυρότερα mind games που θα αντιμετωπίσουν στον Οργανισμό και την ομάδα των "ασπρόμαυρων" μέχρι το τέλος της σεζόν. Η χθεσινή ανακοίνωση ουσιαστικά έγινε σε τάιμινγκ τέτοιο ώστε ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου, πριν από ένα δύσκολο σερί 4 κολλητών ντέρμπι, να αποδείξουν στον κόσμο ότι τίποτα δεν μπορεί να προκαλέσει τριγμούς σε αυτή την σχέση.

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: Με το νέο του 3ετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Super League. Αν το εξαντλήσει μάλιστα, συμπληρώνοντας 6ετία ως το 2027, θα γίνει και ο δεύτερος μακροβιότερος σε επίπεδο ομάδων του Big 4 (πρώτος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τις 8 συνεχόμενες σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ, από το 1988 ως το 1996). Αν κάτι μας έκανε εντύπωση ήταν το "κούρεμα" στην ρήτρα αποχώρησής του από τον "δικέφαλο". Το buy out δηλαδή παρέμεινε και στο νέο συμβόλαιο του Ρουμάνου με τον ΠΑΟΚ, αλλά προφανώς μετά από επιθυμία του, από τα 7.000.000 που ήταν έπεσε στα 4.000.000 ευρώ!!! Eίδηση...

ΤΣΕΡΙΝ/ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Στην ελληνική πιάτσα agents ξέρουν πως υπάρχει διαφωνία του 25χρονου Σλοβένου με τον Παναθηναικό για πρόωρη ανανέωση/επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το 2026), με αναπροσαρμογή αποδοχών. Ο Τσέριν ζητάει καθαρές ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ συν μπόνους. Επίσης για τον Έλληνα διεθνή φορ, που έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του, με αναπροσαρμογή αποδοχών κοντά στις 500.000 ευρώ ετησίως, ακούγεται έντονα στην ελληνική πιάτσα agents  πως η πλευρά του πιέζει για δεύτερη, μέσα σε λιγότερο από χρόνο, επέκταση με σημαντική αύξηση αποδοχών, ώστε να είναι πιο κοντά στο 1.000.000 του Σπόραρ (αναπληρωματικός πλέον του Ιωαννίδη).Λογικό όταν ο Αλαφούζος τον κοστολογεί plus 20 εκατ., είχε απορρίψει πρόσφατα 12.000.000 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης κι ενώ η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί στα 9.000.000 ευρώ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "δώρο" Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Στα γραφεία του ΠΑΟΚ κορυφαίο όνομα, deal... 13 εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags