Facebook Pixel Ο Άρης είχε το μυαλό του στο... Κύπελλο και πέταξε 2 βαθμούς στα Γιάννενα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-10 20:58:00

Ο Άρης είχε το μυαλό του στο... Κύπελλο και πέταξε 2 βαθμούς στα Γιάννενα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

 Λευκή ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες».

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης ''κόλλησαν'' στο μηδέν και από την αναμέτρηση δεν βγήκε νικητής. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν ακόμη πιο πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ οι Γιαννιώτες πήραν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς

Πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι ήταν αυτή στο 11' για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο Κόντε απείλησε. Για τους φιλοξενούμενους ο Σαμόρα στο 13' έγινε επικίνδυνος, αλλά δεν σκόραρε. Ο ΠΑΣ ψαχνόταν για το γκολ, όμως δεν μπόρεσαν να το βρουν. Στο 37' ο Κόντε εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήθελε το τέρμα της νίκης. Στο 47' ο Ροσέρο του έκανε την σέντρα αλλά ο Κουέστα δε ''ζύγισε'' σωστά τη φάση με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 51' το τακουνάκι του δεν έγινε γκολ.

Ο Άρης έγινε επικίνδυνος στο 61' με τον Σαμόρα με το τελείωμά του να καταλήγει άουτ, ενώ ο Κόντε στο 62' είχε νέα ευκαιρία. Στο φινάλε του αγώνα, ο Μανού Γκαρθία έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους», με το Νάγκι να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση και να κρατά το μηδέν στην εστία του.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσμπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τσίνο, Τούτου, Ροσέρο (86' Ντεμίρ), Παμλίδης, Κόντε (63' Λέο Μπαπτίστ).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Ντουκουρέ (57' Βέλεθ), Μπένετ (46' Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο (72' Μορόν), Φετφατζίδης (46' Νταρίντα), Τζούρασεκ (57' Μανού Γκαρθία), Ζαμόρα.

Δείτε τα στιγμιότυπα στην κορυφή του κειμένου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags