Facebook Pixel Τρίποντο από... χρυσάφι για Παναιτωλικό με Ατρόμητο - ’’Καθάρισε’’ ο Καρέλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-10 21:38:00

Τρίποντο από... χρυσάφι για Παναιτωλικό με Ατρόμητο - ’’Καθάρισε’’ ο Καρέλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρίποντο από... χρυσάφι για Παναιτωλικό με Ατρόμητο - ’’Καθάρισε’’ ο Καρέλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία νίκη για τους Αγρινιώτες πριν το ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Μεγάλο τρίποντο για τον Παναιτωλικό που πήρε βαθμολογική ανάσα και ετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη. Σκόρερ για τους Αγρινιώες ο Καρέλης, ''ζόρια'' για τον Ατρόμητο που ξεχνάει τα όνειρα περί εξάδας.

Το ματς

Στο 19' οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Τορεχόν και στο 24ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Ντίας τροφοδότησε τον Πέρεζ κι αυτός με τη σειρά του τον Καρέλη, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο πλασέ βρήκε δίχτυα και έγραψε το 1-0. Στο 30' όλα άλλαξαν, μιας και ο Οικονόμου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στο γόνατο του Έντερ κι έτσι ο Παναιτωλικός συνέχισε με 10. Ο Πετράκης ''επιστράτευσε'' τον Μαλή και ο Ατρόμητος απέκτησε τον έλεγχο του και άγγιξε την ισοφάριση 45+4’,  με τον Αντζιέλσκι να λαθεύει σε κλασική φάση για γκολ και να χάνει σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πίστεψαν τι έχασαν στο 51ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Αντζιέλσκι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Βαλένσια με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Στεργιάκη ο οποίος απέκρουσε σωτήρια και διατήρησε το 1-0. Οι Περιστεριώτες είχαν κι άλλη ευκαιρία και στο 86ο λεπτό ο Έντερ έστειλε άουτ την μπάλα με κεφαλιά από θέση βολής.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (75΄Χουάνπι), Ντουάρτε, Πέρεζ (76΄Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄Μαλής), Τορεχόν, Ντίας (69΄Λιάβας), Καρέλης (68΄Ζοάο Πέδρο).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (78΄Αθανασίου),, Τσακμάκης (46΄Αγκ.Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (78΄Τριμμάτης) Κούντε, Γκονζάλες, Γιουμπιτάνα (67΄Βέργος), Ρομπάιγ (77΄Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags