Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα πλάνα Τερίμ για Πανσερραϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-11 13:59:00

Ανοιχτό για Ντραγκόφσκι ή Λοντίγκιν - Σίγουρος ο Μπακασέτας, αυτός στην επίθεση - Τα πλάνα Τερίμ

Sportdog Team
Ανοιχτό για Ντραγκόφσκι ή Λοντίγκιν - Σίγουρος ο Μπακασέτας, αυτός στην επίθεση - Τα πλάνα Τερίμ

Η σημασία του ματς στις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό και το αποτέλεσμα που θα ήθελε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο Νίκος Παγκάκης τόνισε την ανάγκη να μη στραβοπατήσει ο Παναθηναϊκός σήμερα στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να χρησιμοποιήσει την ικανότητά του να ‘σκουπίζει’ τα ματς με τους μικρομεσαίους. Δεν πρέπει να έχει το μυαλό του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, γιατί ο Πανσερραϊκός έχει κάνει πολλές ζημιές και είναι αήττητος για πέντε ματς. Αν δεν κερδίσει, θα είναι σαν να έχει πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη με τον Ολυμπιακό. Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τον βολεύει περισσότερο η ισοπαλία και λιγότερο η νίκη του ΠΑΟΚ», σημείωσε.

Αναφορικά με την ενδεκάδα είπε: «Είναι ανοιχτό αν θα παίξει ο Ντραγκόφσκι ή ο Λοντίγκιν, ενώ δεξιά θα παίξει ο Κώτσιρας ή ο Βαγιαννίδης με τον Μλαντένοβιτς αριστερά. Στην άμυνα θα είναι ο Ούγκο με τον Ακαϊντίν, δύσκολα βλέπω τον Σένκεφελντ. Στο κέντρο θα είναι ο Πέρεθ και ο Βιλένα ή ο Κώτσιρας, μαζί με τον Μπακασέτα, στα άκρα οι Παλάσιος και Μαντσίνι, ενώ μπροστά βλέπω τον Γερεμέγεφ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σαββίδης μείωσε 3 εκατ. το "buy out" του Λουτσέσκου - Πιέζει τον ΠΑΟ για τα... διπλά χρήματα ο Ιωαννίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags