Άρης: Λίγο η απόφαση του Άκη Μάντζιου για rotation στα Γιάννενα, λίγο οι απουσίες των Μοντόγια (τιμωρημένος) και Φεράρι (εκτός αποστολής), προκάλεσαν και μία εκ των… έσω επιλογή, ίσως και λίγο αναγκαστική.

Ο Βαλεντίνο Φατόρε χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό μπακ στο χθεσινό ματς κόντρα στο ΠΑΣ, αν και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, που η κανονική θέση του είναι δεξιός οπισθοφύλακας. Τίμια η παρουσία του, αν και είχε να αντιμετωπίσει μια σχετική καλή… μεριά των γηπεδούχων, με τους Ροσέρο και Τουτού να κάνουν καλές εμφανίσεις.

Όσο για τον παίκτη του Άρη, αποδεικνύεται πολυεργαλείο, διότι μέχρι στιγμής, στις λίγες φορές που αγωνίστηκε, έχει προλάβει να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων, κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, είχε χρησιμοποιηθεί ως στόπερ. Στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, είχε παίξει σαν δεξί μπακ και χθες αριστερό μπακ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Μήτογλου ο Μπαρτζώκας - 2,08μ. με 14.9 πόντους - "Trade" Μπαλτσερόφσκι με παίκτη από Ελλάδα!