Κώστας Κετσετζόγλου: Για την αδυναμία της Ένωσης να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ, μετά το γκολ που πέτυχε, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε και στην αμυντική αδυναμία της ΑΕΚ στα στημένα των αντιπάλων της, με τον ίδιο πάντως να τονίζει ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό και πως το σύνολο του Αλμέιδα αν μπει με την υπάρχουσα διαφορά στα play off θα είναι φαβορί για τον τίτλο.

«Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, αλλά όταν ισοφαρίζεσαι στο 89’ μένει μια πικρία. Θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, αλλά δεν λέω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Ο ΠΑΟΚ μετά τις αλλαγές που έκανε πίεζε και δικαιούται το γκολ που πέτυχε.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο δεύτερο ξεκίνησε με το γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει 1-2 κόντρα επιθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. Δυστυχώς η ΑΕΚ έχει δεχτεί πολλά γκολ σε στατικές φάσεις φέτος και χάνει την ευκαιρία να είναι πρώτη.

Είναι θετικό ότι η ΑΕΚ τελειώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει όλους τους διεκδικητές και δεν έχει χάσει από κανέναν. Ιδανικά θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες στα υπόλοιπα ματς για να μπει από καλή θέση στα playoffs και αν τα καταφέρει θα είναι για μένα φαβορί για το πρωτάθλημα», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε… μόνος του ο Μπερνάρ - Το καμπανάκι σε ΠΑΟ ενόψει ΠΑΟΚ - Κίνηση με νόημα Τερίμ για Σπόραρ (Vid)