Facebook Pixel Ρεπορτάζ... φωτιά για Γιαννούλη στην Αγγλία - Σημαντική απόφαση από Νόριτς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 18:20:00

Ρεπορτάζ... φωτιά για Γιαννούλη στην Αγγλία - Σημαντική απόφαση από Νόριτς

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... φωτιά για Γιαννούλη στην Αγγλία - Σημαντική απόφαση από Νόριτς

Το συμβόλαιο του διεθνή αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και φαίνεται ότι η αγγλική ομάδα να έχει πάρει σημαντική απόφαση σχετικά με τον μέλλον του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Γιαννούλης: Στον... αέρα είναι το μέλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή, μιας και το συμβόλαιό του με την Νόριτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, μαζί με άλλους έξι παίκτες της αγγλικής ομάδας και συγκεκριμένα των Μπεν Γκίμπσον, Ντάνι Μπαθ, Γιάκομπ Σόρενσεν, ΜακΚάλουμ και Μπάρντεν.

Μάλιστα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν ότι τα Καναρίνια δεν είναι απίθανο να κάνουν πρόταση ανανέωσης στον 28χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή γράφοντας συγκεκριμένα: «Ο Γιαννούλης είναι 28 ετών και η Νόριτς μπορεί να αποφασίσει να προσπαθήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του μετά το τέλος της σεζόν, αν συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα της».

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πάντως ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι στο στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού, ενώ ρεπορτάζ από την Ολλανδία αναφέρει ότι και ο προπονητής του Άγιαξ, Τζον Φαν'τ Σιπ θα τον ήθελε στην ομάδα του, κάτι που αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάλαβε και ο Τερίμ πως οι παίκτες είναι στα... κόκκινα - Πώς γίνεται να ήταν στα "αζήτητα" ο Γερεμέγεφ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags