Facebook Pixel Ανατροπή με την αποχώρηση προέδρου ομάδας της SL
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 21:06:00

Ανατροπή με την αποχώρηση προέδρου ομάδας της SL - "Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα"

Sportdog Team
Ανατροπή με την αποχώρηση προέδρου ομάδας της SL - "Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα"

Μπορεί μερικές ημέρες πριν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης μεγαλομετόχου από σύλλογο του πρωταθλήματος να ήταν πολλά, τα πράγματα άλλαξαν πλήρως και ο ίδιος έστειλε ηχηρό μήνυμα παραμονής.

Μιχάλης Μπούσης: Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από τον ΟΦΗ, έβαλε μέσω δήλωσης που έκανε γνωστή ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, επισημαίνοντας πως το μέλλον του είναι στην ομάδα με στόχο ακόμη καλύτερες ημέρες ενώ καλεί όλους τους οπαδούς του να είναι δίπλα στους παίκτες και τον νέο προπονητή τώρα με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

«Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 και πάντοτε προσπαθώ σκληρά και δίνω τα πάντα για να σας κάνω όλους περήφανους για την ομάδα μας, εντός κι εκτός γηπέδου.

Ανατράφηκα με αξίες και με αυτές ζω κάθε μέρα στην ζωή μου: Να δουλεύω σκληρά, να σέβομαι, να νοιάζομαι και ν’ αγαπώ τους συνανθρώπους μου. Αυτές τις αξίες δεν πρόκειται να τις αλλάξω για κανέναν και για τίποτε.

Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο οι αγώνες και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε! Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους και υποστηρικτικούς.

Το σπίτι μας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ». Πάντα πίστευα πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον
», αναφέρει το μήνυμα που έστειλε ο Μιχάλης Μπούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μισό μπράβο για Λουτσέσκου, ΑΕΚ με Ρεάλ και Παρί - "Παραμορφώνει" την κορυφή ο Γκαρσία - 5% ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags