Ματίας Αλμέιδα: Μεγάλο αφιέρωμα για την καριέρα του τεχνικού της ΑΕΚ από βρετανική ιστοσελίδα που κάνει αναφορά από τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους στη Β' κατηγορία της Αργεντινής με τη Ρίβερ, την Μπανφιλντ, το Μεξικό, το MLS, αλλά και την Ένωση, ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Premier League.

«Ο Αλμέιδα έκανε το άλμα στην Ελλάδα τον Μαΐο του 2022, ανέλαβε την ΑΕΚ. Στη Super League κυριαρχούν όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός με σαράντα επτά πρωταθλήματα και ο Παναθηναϊκός με είκοσι. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας σε δώδεκα περιπτώσεις, με την τελευταία της να είναι το 2018 όταν τερμάτισε μια εικοσιτετράχρονη ξηρασία. Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε μάλλον άσχημα για τον Αλμέιδα, καθώς η ΑΕΚ έχασε δύο από τους τέσσερις πρώτους αγώνες πρωταθλήματος.

Στα πλέι οφ έμεινε αήττητη σε 10 ματς, πήρε το πρωτάθλημα και ακολούθως το κύπελλο. Ο αντίκτυπος ήταν άμεσος στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο θα διαρκέσει η ελληνική περιπέτεια του Αλμέιδα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε τον Αργεντινό να σκαρφαλώνει ακόμα πιο ψηλά και να εμφανίζεται σε μια πιρόγα στην Ιταλία ή ίσως ακόμη και στην Πρέμιερ Λιγκ...», αναφέρει το αφιέρωμα για τον Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απόφαση Μεντιλίμπαρ, το... ανακοίνωσε σε Φορτούνη - Αρπάχτηκε με δύο "βεντέτες" ο Καρβαλιάλ!