Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο φορ... απειλή για τον Ολυμπιακό, μία ανάσα από Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 10:00:00

Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, ο φορ που... απειλεί τον Ολυμπιακό - Ζητάει 3 εκατ. από τον Αλαφούζο ο Παλάσιος!

GOALάρες by Εvaggelistis
Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, ο φορ που... απειλεί τον Ολυμπιακό - Ζητάει 3 εκατ. από τον Αλαφούζο ο Παλάσιος!

Ο στράικερ της Φερεντσβάρος που εξέτασαν σοβαρά στην Τούμπα. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπει πώς ο Μπαρναμπάς Βάργκα θα μπορούσε σήμερα να παίζει στην Τούμπα, παρουσιάζει όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι και κάνει μία αποκάλυψη για το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού στράικερ στο Τριφύλλι.

ΜΠΑΡΝΑΜΠΑΣ ΒΑΡΓΚΑ: Είναι ο kIller της Φερεντσβάρος , είναι καυτός (5 γκολ/2 ασιστ σε 3 ματς μέσα στο 2024) και αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για τον Ολυμπιακό στις δυο αναμετρήσεις που έρχονται. Ο 29χρονος Ούγγρος στράικερ, πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος με 26 γκολ, την τελευταία 2ετία έκανε την εκτόξευση στην καριέρα του. Ενδεικτικό πως πρίν από 11 μήνες, Μάρτιο του 2023, έγινε πρώτη φορά διεθνής κι από τότε μετράει 7 συμμετοχές και 4 γκολ με τους Μαγυάρους. Την φετινή σεζόν δε έχει να επιδείξει με την Φερεντσβάρος 24 συμμετοχές 22 γκολ και 9 ασίστ!!! Μιλάμε για τρομερή στατιστική κι ενώ απομένει άλλη μισή σεζόν! Στην ομάδα του πήγε μόλις τον περασμένο Ιούλιο, αγορά 800.000 ευρώ από την Πάκσι!!! Ήδη η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί από τα 800 χιλιάρικα στα 2.000.000 ευρώ κι ενώ αναμένεται σύντομα νέο διορθωτικό update.

Τι μάθαμε από την ελληνό-σέρβικη πιάτσα agents; Πως θα μπορούσε σήμερα αυτός να ήταν σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, αντί του Σαμάτα ( που έκλεισε 17 Ιουλίου! Κι αυτό αφού στο τέλος της περασμένης σεζόν το department scouting του δικεφάλου είχε ξεχωρίσει τον Μπαρνάμπας Βάργκα και τον είχε προτεινόμενο στην λίστα με τους υποψήφιους σέντερ φορ για την αντικατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ούγγρος όμως, δεν ήταν τόσο... εμπορικό όνομα, τον τιμολογούσαν για το εξωτερικό με transfer fee μίνιμουμ 1.300.000 ευρώ και προφανώς στην Τούμπα ήταν πολύ νωρίς για να έκλειναν από αρχές Ιουνίου τον βασικό τους στράικερ...

ΠΑΛΑΣΙΟΣ: Στον Παναθηναϊκό μετά αυτό που συνέβη με τις ανανεώσεις των Πέρεθ,/Σέκεφελντ/Χουανκάρ, στην εποχή Γιοβάνοβιτς, όταν και με το πρεσινγκ του Σέρβου κόουτς τους  πρόσφεραν σούπερ συμβόλαια, δεν βιάζονται πλέον να "παντρευτούν" παίκτες  plus 30χρονους, ανεξάρτητα από την μέχρι τώρα προσφορά τους! Και ο Αργεντινός εξτρέμ που έχει κλείσει τα 32 και βαδίζει στα 33 του χρόνια, θέλει ένα νέο συμβόλαιο για την επόμενη 3ετία με συνολικές καθαρές αποδοχές κοντά στα 3.000.000 ευρώ!! Πολλά λεφτά, σε μια εποχή βέβαια που ο Γιάννης Αλαφούζος πληρώνει μεν πολλά για συμβόλαια αλλά σε παίκτες που έχει πειστεί πως  θα αναβαθμίσουν το ρόστερ του τριφυλλιού. Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν αυτοί την στιγμή 9 πράσινοι με ετήσιες καθαρές αποδοχές από 900.000 μέχρι 2.500.000 ευρώ!! Ο Παλάσιος , λοιπόν, θα αξιολογηθεί κι από τον Τερίμ αλλά και με βάση την προσφορά του ως το τέλος της σεζόν...

ΤΕΡΙΜ: Ο Τούρκος τελικά αγαπάει να εκθέτει κάθε φορά όλους εκείνους που του βάζουν "ταμπέλες" ή προσπαθούν να τον ερμηνεύσουν κατά το δοκούν. Ο "Αυτοκράτορας"  είναι μια σούπερ κατηγορία από μόνος του και παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Μόλις μια εβδομάδα μετά τα "κλισέ" του τύπου : "ο Τερίμ επέστρεψε τον Παναθηναικό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Γιοβάνοβιτς" ή "ο Τερίμ σταμάτησε τις τρέλες στην επιλογήτης11άδας", ο Τούρκος κόουτς... επανέλαβε τον εαυτό του. Σε μια καθαρή εβδομάδα, δηλαδή χωρίς ματς στα μέσα της, έκανε 8 αλλαγές στην 11άδα, πήρε ξανά τα αγαπημένα του ρίσκα και επιβεβαίωσε πως δεν βλέπει κανέναν, όπως και δεν... είδε/αγχώθηκε από τον φορμαρισμένο και επικίνδυνο Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία. Για τον Τερίμ με την τεράστια αυτοπεποίθηση και την νοοτροπία winner, το ματς στις Σέρρες ήταν το εύκολο που θα κέρδιζε και το δύσκολο αυτο που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, το οποίο και σίγουρα  θα το αντιμετωπίσει διαφορετικά!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απόφαση Μεντιλίμπαρ, το... ανακοίνωσε σε Φορτούνη - Αρπάχτηκε με δύο "βεντέτες" ο Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags