Αλέξης Αλεξίου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά σχολιάζοντας την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και την ισοπαλία με 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, σημειώνοντας πως ο ίδιος θα χρησιμοποιούσε τον Ντεσπόντοφ στην αρχική ενδεκάδα αλλά θεωρεί ρίσκο τη χρησιμοποίηση του Τζίμα σε τέτοια παιχνίδια.

«Πρόκειται για ένα ντέρμπι το οποίο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει κερδίσει, ήταν ισορροπημένο, αλλά ευτυχώς ήρθε η ισοφάριση και μοιάζει με ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το δίλλημα Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ: «Δεν θα δώσω διπλωματική απάντηση, αλλά είναι θέμα προπονητή. Ο Βούλγαρος ξελάσπωσε τον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά μόνο ο Λουτσέσκου μπορεί να απαντήσει. Σύμφωνα με τα τελευταία παιχνίδια, θα επέλεγα τον Ντεσπόντοφ εγώ, μπορεί να επέλεξε τον Ζίβκοβιτς για την εμπειρία του σε αυτά τα παιχνίδια».

Σαμάτα ή Τζίμα: «Σαμάτα και Τόμας είναι το ίδιο με πολύ ''ξύλο'' στα στόπερ του αντιπάλου και ανοίγοντας χώρους για τους συμπαίκτες τους. Ο προπονητές έχει ένα πλάνο και θέλει ο επιθετικός του να παίζει δυνατά με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχει, αλλά θεωρώ ότι θα ήταν ρίσκο να έπαιζε ο Τζίμας. Ο Σαμάτα έδωσε πολλές μάχες, αλλά βλέπουμε πως στον ΠΑΟΚ σκοράρουν όλοι εκτός από τον επιθετικό», είπε ο Αλέξης Αλεξίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, ο φορ που... απειλεί τον Ολυμπιακό - Ζητάει 3 εκατ. από τον Αλαφούζο ο Παλάσιος!