Facebook Pixel Συμβαίνει τώρα: Στη ΓΑΔΑ για Μπέο ο Τετέι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 12:44:00

Συμβαίνει τώρα: Στη ΓΑΔΑ για Μπέο ο Τετέι - Κατέθεσε για την ρατσιστική επίθεση

Sportdog Team
Συμβαίνει τώρα: Στη ΓΑΔΑ για Μπέο ο Τετέι - Κατέθεσε για την ρατσιστική επίθεση

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς ώστε να καταθέσει για τη ρατσιστική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο.

Στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/02) ο Ανδρέας Τετέι, ο οποίος είχε καταγγείλλει ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο στο πρόσφατο ματς της Κηφισιάς με τον Βόλο για τη Super League.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, ο 22χρονος άσος της Κηφισιάς μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και κατέθεσε για το περιστατικό, όπου κατήγγειλε και η διοίκηση των νεοφώτιστων, δημοσιεύοντας μάλιστα και βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ. Μπέος λέει τη λέξη "μαϊμού", απευθυνόμενος στον Τετέι.

Κίνδυνος να χάσει το ματς με Κηφισιά στα δικαστήρια ο Βόλος μετά το "μαϊμού" του Μπέου!

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος για τον Βόλο να χάσει στα δικαστήρια το ματς με την Κηφισιά, στην Καισαριανή, μετά το βίντεο, που εμφανίζει τον Αχιλλέα Μπέο να φωνάζει τη λέξη «μαϊμού» σε φάση με τον Τετέι.

Αξίζει να τονιστεί ότι για να επιληφθεί της υπόθεσης η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας πρέπει το περιστατικό να έχει γραφτεί είτε στο φύλλο αγώνα, είτε στην έκθεση του παρατηρητή, ειδάλλως για να υπάρξει έρευνα στα πειθαρχικά όργανα, χρειάζεται επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο 27 μπορεί να επέμβει «είτε αυτεπάγγελτα από ίδια γνώση, για γεγονότα ή δηλώσεις που καλύπτονται από τα Μ.Μ.Ε. είτε από στοιχειοθετημένες επώνυμες καταγγελίες».

Εφόσον η υπόθεση προχωρήσει, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, και υπάρξει καταδικαστική απόφαση τότε ο Βόλος κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και να του επιβληθεί πρόστιμο και ο Αχιλλέας Μπέος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύο μεγάλες αλλαγές ο Συλαϊδόπουλος - Το ξανάκανε με Βαλβέρδε ο Μαρινάκης - Νέο σύστημα ο Μεντιλίμπαρ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags