ΠΑΟΚ: Κανένας πανικός δεν είναι αναγκαίο να κυριεύσει τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και είναι αποφασισμένοι να βγουν στο γήπεδο και να αντιδράσουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή το βράδυ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό φάνηκε και από τις συζητήσεις στα αποδυτήρια του Δικεφάλου αμέσως μετά το ματς αλλά και κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης που δόθηκε αρχή στην προετοιμασία μικρής διάρκειας για το ντέρμπι.

Αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ, προεξάρχοντος του Ντόνιμικ Κοτάρσκι, όπου σύμφωνα
με όσα είπε ο Κροάτης αμυντικός η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να απαντήσει και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

«Δεν χρειάζεται να είμαστε νευρικοί μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ούτε να το δραματοποιούμε ιδιαίτερα, έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και να τις κερδίσουμε, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό», είπε αρχικά ο Κοτάρσκι και στην συνέχεια πρόσθεσε: »Δεν θεωρώ ότι κάναμε κακό παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές στιγμές για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ με πρώτο στόχο να μην χάσει και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαηλίδης, εξέφρασε και αυτός την πίστη του όχι μόνο για την πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Μας αφήνει μια απογοήτευση όταν χάνεις στην έδρα σου. Δεν πιστεύω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πάμε εκεί μέσα να πάρουμε την πρόκριση», είπε ο Μιχαηλίδης και στην συνέχεια επεσήμανε: «Δεν υστερήσαμε σε κάποιο κομμάτι, ήμασταν νωθροί σε κάποιες φάσεις. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, θα πάμε εκεί μέσα με αυτοπεποίθηση και θα πάρουμε την πρόκριση. 0-1 είναι έχει άλλα 90 λεπτά, θα πάμε εκεί πέρα και θα πάρουμε την πρόκριση».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στη Euroleague ο Τολιόπουλος - "Μάχη" Ολυμπιακού και ΠΑΟ - Ξεχώρισαν και τον Ζακ Μπράιαντ!