Facebook Pixel Σούπερ αποκάλυψη! Ελληνικές ματιές για ξένο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 09:53:00

Σούπερ αποκάλυψη! Ελληνικές "ματιές" για ξένο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Ελληνικές "ματιές" για ξένο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας μας φαίνεται να υπάρχει για ξένο ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Πράσινους, αλλά και σε άλλη ομάδα της Super League.

Χουάν Χοσέ Περέα: Το καλοκαίρι του 2022 ο ΠΑΣ Γιάννινα πούλησε τον Χουάν Χοσέ Περέα στην Στουτγκάρδη, έναντι 2,4 εκατ. ευρώ. Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε κάνει πριν απίθανη χρονιά στους Ζωσιμάδες (σ.σ. με 10 και 4 ασίστ σε 33 ματς), ερχόμενος ως ελεύθερος στους Ηπειρώτες από τον Παναθηναϊκό.

Στους «πράσινους», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το που είχε αναλάβει τότε δεν είχε ξεχωρίσει τον 23χρονο σήμερα επιθετικό, εισηγούμενος την αποχώρησή του από το «πράσινο» ρόστερ.

Η μεγάλη μεταγραφή στην Bundesliga ήταν η επιβράβευση της εξέλιξης του Περέα. Βέβαια, στην πρώτη του χρονιά στη Γερμανία δεν πήρε τις ευκαιρίες που έψαχνε, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με μόλις 1 γκολ σε 19 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2023 η Στουτγκάρδη τον δάνεισε στη Χάνσα Ροστόκ της 2.Bundesliga, εκεί όπου έχει βρει ξανά τα πατήματά του με 22 εμφανίσεις, 3 γκολ και 2 ασίστ. Επειδή στην Στουτγκάρδη όμως δεν υπολογίζεται, από τη γερμανική ομάδα ιδανικά προσβλέπουν στην παραχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το όνομα του Χουάν Χοσέ Περέα έχει προταθεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στους μεγάλους της Super League!

Υπενθυμίζεται, ότι με την περίπτωση του Κολομβιανού είχε ασχοληθεί έντονα η ΑΕΚ, προτού ο Περέα πάρει τη μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Bundesliga.

Πηγή: sportjournal.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό "κόπηκε" ο Βιλντόζα, "deadline" Αταμάν σε Μπαλτσερόφσκι - Ο πρώτος που... διώχνει από τον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags