Facebook Pixel Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Άρης στο Περιστέρι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 23:09:00

Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Άρης στο Περιστέρι - Η αποστολή ενόψει Ατρομήτου

Sportdog Team
Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Άρης στο Περιστέρι - Η αποστολή ενόψει Ατρομήτου

Οι Κίτρινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (17/2) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Άκης Μάντζιος έκανε γνωστή την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης.

Άρης: Χωρίς τους Ζουλ, Φαμπιάνο και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν τελικά οι Κίτρινοι στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου (17/2) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει διαθέσιμο και τον Ουντουμπάτζο που είναι τιμωρημένος.

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (17/02), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo (τιμωρημένος), Durasek, Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo (προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Rupp, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβλητικός Κάρμο, αλλά μόνο για… Νότιγχαμ - Ασύλληπτο το "90" του Φορτούνη - Τρικ Μεντιλίμπαρ με Καρβάλιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags