Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει πάρει μεγάλο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Ευρώπη. Η πιο σημαντική νίκη μέχρι σήμερα είναι με τον Άρη και για αυτό είναι 4ος. Άμα δεν μπορείς να κερδίσεις ντέρμπι, δεν μπορείς να έχεις αξιώσεις για υψηλούς στόχους. Όσο δεν το κάνει, θα μένει 4ος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλός στην Τούμπα, όπου έχει μία ήττα στα τέσσερα προηγούμενα πρωταθλήματα. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε αυτό το διάστημα. Είναι καλά αποτελέσματα και αυτό του δίνει μία μεγαλύτερη ψυχολογία, σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή νίκη. Δεν παίζουν μπάλα, όμως, τα αποτελέσματα. Άδειασαν για κάποιους παίκτες οι μπαταρίες, αφού ήταν στην τσίτα μέχρι το τελευταίο λεπτό με τη Φερεντσβάρος», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η αίσθηση που υπάρχει πως θα ξεκινήσουν ο Τσικίνιο και Ποντένσε. Εικασίες κάνουμε περισσότερο, αφού τώρα μαθαίνουμε και εμείς τον Μεντιλίμπαρ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 20χρονος-έκπληξη Νο2 με Πασχαλάκη - "Τσεκάρει" Αζίζ ο Μεντιλίμπαρ, έβγαλε εισιτήρια η πρώτη μεταγραφή!

Ακούστε την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την Τούμπα: