ΠΑΟΚ: Ο Λουτσεσκου μαζί με τους συνεργάτες του έχουν επισημάνει τα αδύναμα σημεία του Ολυμπιακού και πως πρέπει να πιέσει ψηλά η ομάδα του για να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει καταστάσεις εντός και εκτός περιοχής.

Πρόκειται για μια εντελώς άλλη κατάσταση αγώνα αυτή με τον Ολυμπιακό μιας που πρόκειται για ένα ματς πρωταθλήματος που ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία σε περίπτωση νίκης πέραν του δικού του καλού και της παραμονής του στην κορυφή, να βγάλει εντελώς εκτός καδρου διεκδίκησης πρωταθλήματος τον προσεχή του αντιπάλου.

Αν ο Δικέφαλος κερδίσει αύριο θα του φύγει 10 πόντους, διάφορες που δύσκολα ανατρέπονται ακόμα και με την διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος τών πλέι οφ.

Οπότε όπως φαίνεται περίτρανα μια νίκη αύριο το βράδυ στην Τούμπα δίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμού. Ακόμα και σε επίπεδο του να διώξει αυτό το σύννεφο γκρίνιας που έχει αρχίσει να σχηματίζεται πάνω από την Τούμπα.

Μέσα σε ένα δύσκολο διάστημα με σερί ντέρμπι ανά τρεις μέρες ένα τρίποντο θα ανεβάσει την ψυχολογία και ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Τετάρτη το βράδυ. Μια νίκη που την θέλει πάρα πολύ ειδικά ο Ραζβαν Λουτσέσκου που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και του διαστήματος που διάγει ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!