Facebook Pixel Το παίρνει... πάνω του ο Λουτσέσκου - Οι ατάκες στους παίκτες του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 07:00:00

Το παίρνει πάνω του ο Λουτσέσκου - Οι ατάκες στους παίκτες του ΠΑΟΚ για να τους... φτιάξει

Sportdog Team
Το παίρνει πάνω του ο Λουτσέσκου - Οι ατάκες στους παίκτες του ΠΑΟΚ για να τους... φτιάξει

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο πρώτο ντέρμπι με κόσμο σε ότι αφορά την Superleague μεσα στο 2024, σε ένα ματς που ο Δικέφαλος έχει μοναδικό στόχο την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο πρώτο ντέρμπι με κόσμο σε ότι αφορά την Superleague μεσα στο 2024, σε ένα ματς που ο Δικέφαλος έχει μοναδικό στόχο την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη το βράδυ, ασφαλώς το κλίμα είναι κάπως «ηλεκτρισμενο» σε συνδυασμό τόσο με την απόδοση της ομάδας κόντρα στους «πράσινους» αλλά και με την ισοπαλία του ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή.

Αυτός ο ηλεκτρισμός της ατμόσφαιρας στον οργανισμό ΠΑΟΚ, φέρνει στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να επαναφέρουν την ομάδα σε ρυθμό νίκης μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Ραζβαν Λουτσέσκου έχει ρίξει το βάρος στην πνευματική – ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του για αυτό το κρίσιμο ματς, γιατί στην πραγματικότητα είναι μια αναμέτρηση που φέρνει τον ΠΑΟΚ στην pole position για να τερματίσει στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δεδομένου του ότι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε ο ΠΑΟΚ έχει τρία παιχνίδια στα μέτρα του που φέτος έχει δείξει ότι εύκολα ή δύσκολα τα καθαρίζει, σε Αγρίνιο, Σέρρες και Λαμία, μια νίκη με τον Ολυμπιακό θα του δώσει πέραν μια τεράστια ένεση αυτοπεποίθησης και ένα τρίποντο με άρωμα πρωτιάς μέχρι να αρχίσουν οι μάχες των πλέι οφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στα όσα έχει πει στους παίκτες του περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αύριο σε σχέση με τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν στην Τούμπα. Ζήτησε απόλυτα υπευθυνότητα ειδικά με την μπάλα στα πόδια, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός θα έρθει για να κλείσει τους χώρους και να ψάξει να χτυπήσει στις μεταβάσεις, έχοντας και μια παραπάνω επιβάρυνση από το δικό του ματς με την Φερεντσβάρος.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags