Facebook Pixel Sportdog.gr | Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την "έκρηξη" Αλαφούζου για διαιτησία, πρωτάθλημα, κυβέρνηση και... θυγατρικές!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 23:48:00

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την "έκρηξη" Αλαφούζου για διαιτησία, πρωτάθλημα, κυβέρνηση και... θυγατρικές!

Sportdog Team
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την "έκρηξη" Αλαφούζου για διαιτησία, πρωτάθλημα, κυβέρνηση και... θυγατρικές!

''Έβραζε'' ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας του με τη Λαμία.

Γιάννης Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός γκέλαρε με τη Λαμία στη Λεωφόρο και ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ ήταν έξαλλος και έκανε σημαντική τοποθέτηση!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε δεν θέλουν να σφυρίξουν εμας και να μας σφυρίξουν πέναλτι επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι. 

Αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι έχουμε τεράστιο θέμα ππυ αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας με τις καθυστερήσεις που έδωσε. Τα πέντε λεπτά που έδωσε ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς»

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags