Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είδαμε και χθες (στο παιχνίδι με του Παναθηναϊκού) πως η παρουσία του κόσμου μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς το άγχος της εξέδρας μπορεί να περάσει και στο γήπεδο. Ο κόσμος σίγουρα δίνει ώθηση στην ΑΕΚ, όπως εντός και εκτός, αφού είχε πολλές απώλειες και στο πρωτάθλημα (στις Σέρρες και στο Αγρίνιο) και στο Κύπελλο που αποκλείστηκε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Χρειάζεται προσοχή από όλους, γιατί έχει γίνει ιδιαίτερα αυστηρή η νομοθεσία. Υπάρχουν ερωτηματικά για τα διαρκείας. Εκτιμώ πως δεν μπορεί να γίνει προσωπικός έλεγχος κάθε φιλάθλου που μπαίνει στο γήπεδο, αφού είναι μία διαδικασία πάρα πολύ δύσκολη, αφού υπάρχει και το τουρνικέ. Υπάρχει μία ειδοποίηση πως θα γίνονται κατά βούληση έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων», ήταν το σχόλιό του σε ερώτηση για το αν υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης του διαρκείας σε άλλον φίλαθλο.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πάντα υπάρχουν και κάποια προβλήματα που τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή. Υπάρχουν κάποια θέματα στην άμυνα, αφού λείπει ο Ρότα και ο Βίντα. Ο Πόνσε για προσωπικό του θέμα, οικογενειακό, θα λείπει και θα δούμε τι άλλο θα προκύψει. Σημασία έχει πως η ΑΕΚ είναι σε μία διαδικασία να κάνει προπόνηση μία ολόκληρη εβδομάδα. Έχει επιστρέψει ο Λιβάι, να δούμε τι θα γίνει με τον Αραούχο. Ίσως να ξεκουραστεί ο Πινέδα και ίσως να δούμε βασικό τον Λιούμπιτσιτς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!