Facebook Pixel Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης: Τί είδε ο Γερμανός στην Τούμπα;
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 13:30:00

Τί είδε ο διαιτητής με Ροντινέι στο 1-1 του ΠΑΟΚ - Φάουλ και αποβολή, κανένα πέναλτι για ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνταντίνος Φινοκαλιώτης αναλύει στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» τις αμφισβητούμενες φάσεις της 23ης αγωνιστικής της Super League

 

Κόντρα σε όλες τις απόψεις είναι η ανάλυση του Κωνσταντίνου Φινοκαλιώτη στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» - Powered by Sportdog για την 23η αγωνιστική. Και όταν λέμε όλες, εννοούμε τις τηλεοπτικές παρεμβάσεις σε ΕΡΤ και Mega… Και αυτό γιατί ο βετεράνος ρέφερι ερμήνευσε πολύ διαφορετικά τις αμφισβητούμενες φάσεις που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Αρχικά ο Φινοκαλιώτης έκανε μία πολύ σημαντική διαπίστωση. «Συνεχίζουμε να βλέπουμε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης», ανέφερε και ευχήθηκε οι διαιτησίες τις επόμενες αγωνιστικές να περάσουν απαρατήρητες.

Στη συνέχεια προέβη στην ανάλυσή του.

«Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είχαμε εξαιρετική διαιτησία. Είδαμε διαιτησία που βλέπουμε σε αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Αν απομονώσουμε θα βρούμε κάποια πράγματα. Αλλά ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον αγώνα ο Γερμανός (σ.σ. Κρίστιαν Ντίγκερντ) ήταν εξαιρετικός. Είχε λίγα σφυρίγματα και άφησε να παιχτεί ματς. Έπαιρνε απόφαση και τη δικαιολογούσε αμέσως», ανέφερε.

Στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ από τον Ντεσπότοφ υπάρχουν διαμαρτυρίες. Το μαρκάρισμα στον Ροντινέι είναι παράβαση και φάουλ και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί. Σε όλο τον αγώνα όμως, αυτά τα μαρκαρίσματα ο Γερμανός τα έχει αφήσει ελεύθερα.

Στον αγώνα Ατρόμητος-Άρης και Παναθηναϊκός-Λαμία οι αποφάσεις των διαιτητών και με τη συμμετοχή του VAR ήταν πολύ σωστές.

Στο ΑΕΚ-Κηφισιά έχουμε φάση που σηκώθηκε ψηλά και με διαμαρτυρίες. Είναι η φάση του πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Είναι πολύ δύσκολη φάση με δύσκολη λήψη. Η φάση ξεκινά με ένα σπρώξιμο του αμυντικού της Κηφισιάς έξω από την περιοχή, το οποίο δεν είναι παρατεταμένο. Ο παίκτης της ΑΕΚ έχει αρχίσει να πέφτει. Έπρεπε να δοθεί φάουλ εκτός περιοχής, όχι πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Σπίνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΙΝΟΚΑΛΙΩΤΗ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags