Facebook Pixel Έσκασε τώρα! Κορυφαίος διαιτητής στο Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 11:28:00

Έσκασε τώρα! Κορυφαίος διαιτητής στο Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Κορυφαίος διαιτητής στο Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός

Η UEFA αποφάσισε να ορίσει έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους διαιτητές στο παιχνίδι της ουγγρικής ομάδας με τους Ερυθρόλευκους για τα play off του Conference League.

UEFA: Με έναν από τους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης θα γίνει ο αγώνας ρεβάνς της Φερεντσβάρος με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη (22/2) μιας και όπως έγινε γνωστό η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε τον Γάλλο Κλεμάν Τουρπέν, που το 2022 είχε διευθύνει τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ, ενώ το 2021 αυτόν του Europa League ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 41χρονος έχει παίξει τρεις φορές αγώνες του Ολυμπιακού στο παρελθόν και συγκεκριμένα  στις 12/3/2020 ήταν στο Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 για τους «16» του Europa League, στις 28/6/2020 ήταν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 για τα playoffs της Super League και στις 25/2/2021 ήταν στο Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1 για την ενδιάμεση φάση του Europa League.

Φέτος έχει διευθύνει τρία ματς για το Champions League: Νάπολι-Ρεάλ 2-3, Μπενφίκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1 και Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου 1-1 ενώ μαζί τον Κλεμάν Τουρπέν στο παιχνίδι της Βουδαπέστης η UEFA όρισε βοηθούς τους Γάλλους Νικολάς Ντανός και Ερβάν Φινζάν, στο VAR τον Ζερόμ Μπρισάρ με βοηθό τον Βίλι Ντελαζόντ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρούντι Μπουκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags