Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ - Επιστρέφουν δύο… κομμένοι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 22:15:00

Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ

Ξένος άσος που δεν έβλεπαν οι Μαρτίνεθ και Καρβαλιάλ. Ο Ισπανός σε μόλις 10 ημέρες έχει αποφασίσει να επιβάλει τον δικό του νόμο στου Ρέντη. Εξετάζει όλους τους παίκτες ξανά, ακόμα και αυτούς που δεν υπολόγιζαν διοίκηση και προηγούμενοι προπονητές…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φιλοδοξεί να αλλάξει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την εικόνα και την ψυχολογία του Ολυμπιακού, αφού δεν υπάρχει πολύς χρόνος στην... κλεψύδρα. Αναμφίβολα ενθαρρυντικό μεν το ξεκίνημα στα δύο πρώτα ματς, κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα αν τελικά ο Βάσκος θα φέρει τη δύσκολη αποστολή του εις πέρας. Αυτό που όλοι παραδέχονται πως έχει καταφέρει ήδη, πάντως, είναι να φέρει εντελώς διαφορετικό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας με την "αύρα" και την προσέγγισή του.

Παίκτες όπως οι Φορτούνης, Ποντένσε, Καρβάλιο άρχισαν να δείχνουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με το... καλημέρα της θητείας του Μεντιλίμπαρ. Ο Ελ Κααμπί επέστρεψε με γκολ, ο Γιόβετιτς αισθάνθηκε ξανά χρήσιμος παίζοντας έστω ως αλλαγή σε ευρωπαϊκό ματς, ο Ιμπόρα αγωνίζεται μετά από καιρό, ενώ ο Μπιανκόν, τον οποίο ο Καρβαλιάλ είχε παροπλίσει πριν αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, πήρε το μήνυμα πως υπολογίζεται ξεκινώντας βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μεντιλίμπαρ επιχειρεί να ξαναβάλει στην... πρίζα τους Καμαρά και Μπρνιτς, δύο ποδοσφαιριστές που -για διαφορετικούς ο καθένας- δεν υπολογίζονταν.


Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε "αθόρυβα" στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, λίγο καιρό μετά την απόφαση της διοίκησης να τον στείλει στη β' ομάδα. Ο μέσος από τη Γουινέα "τρέλανε" τους ανθρώπους του συλλόγους με τα πρόσφατα πειθαρχικά του παραπτώματα, με αποτέλεσμα να τεθεί στο πτο περιθώριο. Ο Μεντιλίμπαρ όμως δεν... καταλαβαίνει από τέτοια και θέλησε να δει τον ποδοσφαιριστή εν δράσει, θεωρώντας ότι κανείς δεν περισσεύει αυτή τη στιγμή. Επανέφερε τον Καμαρά στις προπονήσεις και μάλιστα ο 26χρονος άσος μοιάζει διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του, καθώς παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Μένει να δούμε αν θα επιστρέψει στα πλάνα του Ολυμπιακού παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και σε αγώνες!

Όσο για τον Ιβάν Μπρνιτς, ο παραγκωνισμός του οφειλόταν καθαρά σε αγωνιστικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Μεντιλίμπαρ αρέσει αρκετά ο Κροάτης εξτρέμ, αφού έχει διακρίνει το ταλέντο του και θεωρεί πως έχει δυνατότητες να προσφέρει στον Ολυμπιακό στο μέλλον. Μπορεί στην παρούσα φάση να μην τον υπολογίζει ως έτοιμη λύση, αλλά ο Βάσκος τεχνικός θέλει να τον έχει στη διάθεσή του ώστε να δουλέψει μαζί του. Αν δείξει πρόοδο σε προπονήσεις και αγώνες με τη β΄ομάδα (σ.σ. ο Μεντιλίμπαρ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με το Αιγάλεω), θα πάρει κι αυτός τις ευκαιρίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξανά σε τροχιά τίτλου ο Ολυμπιακός - Έδωσε στυλ ο Μεντιλίμπαρ, άλλος Ποντένσε - Σιγουριά με Κάρμο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags