Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Έγκλημα" ΠΑΟΚ - Ήθελε να διώξει Ποντένσε ο Καρβαλιάλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 20:29:00

"Έγκλημα" ΠΑΟΚ - Ήξεραν τον τραυματισμό, αλλά δεν πήραν παίκτη - Ήθελε να διώξει τον Ποντένσε ο Καρβαλιάλ!

GOALάρες by Εvaggelistis

Η ομιλία στου Ρέντη που εξόργισε τον βραχύσωμο εξτρέμ. Ποιο ήταν το μεγάλο λάθος του Δικεφάλου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το παρασκήνιο με τον δανεικό άσο της Γουλβς. που είχε φτάσει στα... άκρα με τον Καρβαλιάλ.

ΤΡΟΣΤ ΕΚΟΝΓΚ: Μπορεί να επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα αλλά γύρισε τραυματίας. Και αναμενόμενο αλλά το χειρότερο πως ήταν κάπου γνωστό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Κι αυτό αφού ο κάπταιν της Νιγηρίας από το δεύτερο κιόλας αγώνα της φάσης των ομίλων έπαιζε τραυματίας, με δεμένο τον δικέφαλο του ποδιού του. Έτσι πήγε σαν Ελ Σιντ μέχρι τον τελικό, σκοράροντας και βγαίνοντας μάλιστα MVP του τουρνουά αλλά τώρα ο δικέφαλος θα τον χάσει από 15 ως και 25 ημέρες! Με το πρόβλημα να διογκώνεται για τον ΠΑΟΚ αφού θα συνεχίσει με μοναδικό δεξιό στόπερ των Κεντζόρα - που είναι... μπακ! Με τον Πολωνό μάλιστα να συνεχίζει να παίζει non stop αφού οι άλλοι τρείς στόπερ είναι όλοι αριστεροπόδαροι (Κουλιεράκης/Μιχαηλίδης,Νάισμπεργκ) που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ως δεξιοί στόπερ.

Και όμως, στον ΠΑΟΚ παρότι το γνωρίζουν, όπως και ότι ο Εκόνγκ έπαιζε τραυματίας στο Κόπα Άφρικά, απέφυγαν τον Γενάρη να αποκτήσουν δεξιοπόδαρο στόπερ, αν όχι για βασικό έστω για το βασικό rotation. Κάτι που συνιστά και ποδοσφαιρικό "έγκλημα" όταν περιμένεις το δεύτερο μισό της σεζόν, με το σούπερ επιβαρυμένο πρόγραμμα, από τα «πρέπει» για να πάρεις τον τίτλο και τα σερί σπουδαία παιχνίδια σε 3 διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Κόνφερενς)!!! Τώρα προφανώς στον ΠΑΟΚ θα λένε ο... Θεός βοηθός, παρακαλώντας να αντέξει ο Κεντζόρα και να επιστρέψει γρήγορα ο Εκόνγκ!!!

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Στην Τούμπα εκτός από το σκοράρισμα, την ασίστ, την συμμετοχή και στα άλλα δυο γκολ του Ολυμπιακού, είχε να επιδείξει 9/15 κερδισμένες μονομαχίες. Καταγράφοντας το εντυπωσιακό 3/3 στις εναέριες μονομαχίες!!Το τελευταίο στατιστικό, παρότι κοντόσωμος, καταγράφει και το τεράστιο πάθος/την φλόγα που τον έκαιγε παίζοντας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με κόουτς τον Μεντιλίμπαρ. Και συνολικά στα τρία παιχνίδια των ερυθρόλευκων μετά την απόλυση του Καρβαλιάλ, ο Ποντένσε εμφανίστηκε από παιχνίδι σε παιχνίδι όλο και καλύτερος.

Φυσικά και δεν ήταν τυχαίο αφού η σχέση Ποντένσε και Καρβαλιάλ -παρότι Πορτογάλοι και με τον πρώτο να χαίρεται με την άφιξη του δεύτερου - γρήγορα οδηγήθηκε σε... αδιέξοδο πάγου! Κοινώς τα έσπασαν, με τον Καρβαλιάλ να κάνει στου Ρέντη μέχρι και... φωτογραφική ομιλία σε βάρος του Ποντένσε αλλά και να μην είναι πολύ υποστηρικτικός στην προοπτική να συνέχιζε -με ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του από την Γούλβς - και μετά το καλοκαίρι!! Κάτι που λογικά έβγαλε τον εγωισμό του Ποντένσε και τις απαντήσεις του στο γήπεδο αμέσως μετά την απομάκρυνση του συμπατριώτη του κόουτς. Άλλωστε για τον Ποντένσε μιλάμε, εκ των 5 κορυφαίων της Super League, που γουστάρει κιόλας να παίζει για τον Ολυμπιακό!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόφαση Μαρινάκη άλλαξε το πρωτάθλημα - Δεν... ακολούθησε ο Σαββίδης - Στα "σχοινιά" ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags