Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο τρελό σενάριο για διπλή ρήτρα σε Κάρμο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 22:27:00

"Ανακοίνωσε" τα άσχημα νέα για Ολυμπιακό ο Κονσεϊσάο - Νέο τρελό σενάριο για διπλή ρήτρα σε Κάρμο!

Οι Μιχείες
"Ανακοίνωσε" τα άσχημα νέα για Ολυμπιακό ο Κονσεϊσάο - Νέο τρελό σενάριο για διπλή ρήτρα σε Κάρμο!

Η… καραμπόλα με Ατλέτικο και το πολύ σοβαρό επεισόδιο. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει τις τελευταίες πληροφορίες για τον αμυντικό που «αναβάθμισε» μέσα σε λίγες ημέρες τους Πειραιώτες. Τι αποφάσισε ο Πορτογάλος κόουτς και τα σενάρια για τα εκατομμύρια που πρέπει να δώσουν από το Λιμάνι το καλοκαίρι!

ΚΑΡΜΟ: Πολύ γρήγορα ο πανύψηλος Πορτογάλος στόπερ, με το γλυκό αριστερό πόδι, το έξυπνο παιχνίδι με τις σωστές τοποθετήσεις και την ηγετική του παρουσία ( όποιος κι αν είναι παρτενέρ του, είτε ο Ντόη, είτε ο Μπιανκόν, βγάζει δίπλα του, καλύτερο πρόσωπο, μέχρι τώρα), δείχνει πως μπορεί να γίνει άμεσα το σημείο αναφοράς στα ερυθρόλευκα μετόπισθεν! Κάτι σαν... νέος Σεμέδο, αν και με διαφορετικά χαρακτηριστικά!! Μόνο βέβαια που ο 24χρονος Κάρμο είναι δανεικός από την Πόρτο, με μια υψηλότατη οψιόν αγοράς του. Αν και ως προς το ακριβώς ποσό της, περιέργως "διχάζονται" οι πληροφορίες. Άλλοι λένε για 18.000.000 , άλλοι για 15 με 16.000.000 κι άλλοι την τοποθετούν ακόμη πιο κάτω στα 13.000.000 ευρώ. Δηλαδή έχουμε 3, με 4 διαφορετικές εκδοχές της και καμία επίσημη ενημέρωση για το πόσο ακριβώς φτάνει. Το τελευταίο... τρελό σενάριο που κυκλοφόρησε - χωρίς να επιβεβαιώνεται πάντως και πρακτικά να μην... πολυστέκει, δεν έχει ξανά προηγούμενο, από όσο γνωρίζω - θέλει την Πόρτο να έχει βάλει δυο διαφορετικές οψιόν αγοράς του Κάρμο, μια για Ολυμπιακό και μια για... Νότιγχαμ (κοινής ιδιοκτησίας οι δυο ομάδες)!!!

ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ: Το πιο σημαντικό νέο και ανησυχητικό για τον Ολυμπιακό όσον αφορά στον Κάρμο, έρχεται από τον προπονητή της Πόρτο. Ο ίδιος αποκάλυψε πριν από 10 ημέρες, σε ελληνό-ισπανική παρέα, πως είναι οριστικό και ...1000% πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον πάγκο των "Δράκων" . Κι αυτό αφού ήρθε σε ρήξη με στενό συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της Πόρτο. Μάλιστα ο Σέρτζιο Κονσεισάο φέρεται να αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του προτάσεις από την ... Ατλέτικο Μαδρίτης και από κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ!!! Τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη και πώς μπορεί να επηρεάσει το προσεχές καλοκαίρι την υπόθεση παραμονής του Κάρμο στον Ολυμπιακό; Καταλυτικά!!

Ο Κάρμο για τον οποίο η Πόρτο έσκασε 20.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2022 στην Μπράγκα, ουσιαστικά αναγκάστηκε να φύγει από την ομάδα λόγω Κονσεισάο. Οι δυο τους τσακώθηκαν χοντρά λόγω... Πέπε, ο Κάρμο λεκτικά του ... πέταξε κατάμουτρα στα αποδυτήρια και ενώπιον όλων πολλά (δηλαδή δεν του αντιμίλησε απλώς ), με τον Κονσεισάο να τον στέλνει στην Πόρτο Β. Το χειρότερο; Ξεκαθάρισε, με όσο πιο απόλυτο τρόπο γινόταν στην διοίκηση, πως για όσο καιρό θα είναι αυτός προπονητής, δεν θέλει να ξαναδεί τον Κάρμο και ότι δεν θα παίξει ξανά στην πρώτη ομάδα!!! Από την στιγμή ,λοιπόν, που το καλοκαίρι ο Κονσεισάο αποχωρεί, ανοίγει διάπλατα η πόρτα επιστροφής του Κάρμο στην Πόρτο, όπου έχει ήδη... φαν κλαμπ!!! Βέβαια ο Ολυμπιακός θα έχει την οψιόν αγοράς με το μέρος του...

ΥΓ. Ας έχουμε στο νού μας σε ποιό μεγάλο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό πάγκο θα πάει το καλοκαίρι ο Κονσεισάο, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κινηθεί για Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που τον έχει βάλει στο μάτι ("καψούρα") και τον ήθελε στην Πόρτο. Χαίρετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" ΠΑΟΚ - Ήξεραν τον τραυματισμό, αλλά δεν πήραν παίκτη - Ήθελε να διώξει τον Ποντένσε ο Καρβαλιάλ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags