Νίκος Διαλυνάς: Ένας 23χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη επειδή έριξε κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας και ο γνωστός νομικός φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα και μίλησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον νεαρό φίλαθλο του Δικεφάλου.

''Με τον νέο νόμο που ψηφιστηκε το 2022 δεν γλιτώνει κανένας. Η ποινή που αντιμετωπίζει ο εν λόγω φίλαθλος του ΠΑΟΚ επειδή έριξε κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι από 6 μήνες έως 5 χρόνια. Η ποινή δεν μετατρέπεται, ούτε αναστέλλεται και η έφεση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Όσο πιο αυστηρός είναι ο νόμος, είναι και πιο άδικος. 

Τώρα, ακούστε ένα παράδειγμα για καταλάβετε τον συγκεκριμένο νόμο. Αν κάποιος μπει στο γήπεδο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του ή κάποιος χωρίς αυτά με σκοπό την διατάραξη του αγώνα η ποινή που προβλέπεται είναι από 3 μήνες έως 5 χρόνια. 

Χάσαμε την λογική επειδή κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο φίλαθλος της ΑΕΚ πριν λίγους μήνες. Τώρα θα την...πληρώνουν όλοι οι οπαδοί. Θα το πω λαϊκά, πρέπει να είσαι παρθένα. Να μην μιλάς, να μην αναπνέεις και να είσαι ρομπότ. Έτσι θέλουν τους οπαδούς', είπε ο Νίκος Διαλυνάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άδικη κριτική σε Αταμάν - Θα ξεχάσουν όλοι το χαμένο Κύπελλο όταν... - Final 4 με ΠΑΟ και χωρίς Ολυμπιακό"!