Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο εξωτερικό μάνατζερ top παίκτη για συζητήσεις με ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 10:00:00

Στο εξωτερικό μάνατζερ κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού - Συζητά με άλλη ομάδα, αποφασίζει ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου

Πόσα χρήματα ζητάει και με ποιον σύλλογο διαπραγμευέυαι! Ο ποδοσφαιριστής ψάχνεται στο εξωτερικό, έχει μία καλή πρόταση στα χέρια του και τη συζητάει σοβαρά...

Πέδρο Μάρτινς, Κάρλος Κορμπεράν, Μίτσελ Γκονζάλεθ, Ζοσέ Ανιγκό, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Κάρλος Κορμπεράν, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Τι κοινό έχουν αυτοί οι 7 προπονητές του Ολυμπιακού; Πως από την πρώτη μέρα παρουσίας τους στου Ρέντη έδωσαν φανέλα βασικού στον Γιώργο Μασούρα. Αυτόν που οι οπαδοί των Πειραιωτών αγαπάνε να... μισούν. Το για πόσο ακόμα, βέβαια, είναι στον αέρα καθώς για τον 30χρονο εξτρέμ ενδιαφέρεται θερμά η Μπόχουμ και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Μασούρας ο... αδύναμος κρίκος της ελληνικής τριάδας;

Στον Ολυμπιακό είναι σαφές πως έχει γίνει κατανοητό πως για να χτιστεί ομάδα που θα κατακτάει πρωταθλήματα, χρειάζονται γηγενείς παίκτες εγνωσμένης αξίας. Γι' αυτό και σε πρώτο πλάνο βρισκόταν όλους αυτούς τους μήνες η... αγία ελληνική τριάδα των Αλέξανδρου Πασχαλάκη, Κώστα Φορτούνη και Γιώργου Μασούρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε προσωπικά για τον Έλληνα κίπερ και του έδωσε μυθικό συμβόλαιο, δένοντάς τον έως το 2026 στο Λιμάνι. Το μέλλον του αρχηγού των ερυθρόλευκων είναι στον αέρα, αλλά όλα αλλάζουν αν ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών το αναλάβει όμως για τον Μασούρα τα νέα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Ο λόγος; Ένα ταξίδι του ατζέντη του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην Γερμανία και το Μπόχουμ συγεκριμένα. Προφανώς όχι για τουρισμό, αλλά ως κομμάτι μιας διαπραγμάτευσης των δύο πλευρών. Ο μάνατζερ του Γιώργου Μασούρα έφερε... γούρι στην Μπόχουμ η οποία επικράτησε με 3-2 της Μπάγερν Μονάχου και είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα παραμείνει στην Bundesliga, η οποία αποτελεί ''δέλεαρ'' για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο στόχος του Μασούρα, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, είναι διττός: αφενός να βρει συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου και πάνω, αφετέρου να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Μπόχουμ μοιάζει διατεθειμένη να βάλει ''τικ'' και στα δύο κουτάκια, με τον Ολυμπιακό για την ώρα να είναι σε δυσμενή θέση για τον πολύτιμο ποδοσφαιριστή του.

Η φοβερή προσφορά στον Ολυμπιακό και η πρόθεση του κλαμπ

Η υπόθεση είναι λεπτή και απαιτεί χειρισμούς, χειρουργικής ακρίβειας, από την ελληνική ομάδα. Δηλαδή, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να παρουσιάσουν στον έμπειρο άσο ένα πρότζεκτ τέτοιο που θα του ''σβήσει'' τις επιδιώξεις για ψάξιμο εκτός της χώρας μας. Και μην ξεχνάμε πως ο ''βιονικός'' Μασούρας δεν είναι μικρός. Είναι γεννηθείς το 1994 και σίγουρα ψάχνεται για το πιο δυνατό συμβόλαιο της καριέρας του, στην πιο παραγωγική του ηλικία.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να τα... σκάσει α λα Πασχαλάκη για τον Έλληνα άσο, ο οποίος και φέτος διάγει μια καταπληκτική σεζόν. Μετράει 7 γκολ στο πρωτάθλημα, έχει ''κουβαλήσει'' σε μεγάλους αγώνες (βλ. με ΑΕΚ στο Φάληρο, στη Λεωφόρο με Παναθηναϊκό) και είναι ο παίκτης στον οποίο βασίζονται όλοι οι προπονητές του κλαμπ ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη, όμως αυτά που ζητάει έχουν συγκεκριμένη αξία και η μπάλα είναι πλέον στα πόδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για να τον κρατήσει για πάντα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης! Γι’ αυτό δεν έπαιξε με Λαμία - DEAL μετά τη Λεωφόρο 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags