Facebook Pixel Αποκάλυψη για το θέμα Εκόνγκ: Ο τραυματισμός έχει πολύ… παρασκήνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 15:38:00

Αποκάλυψη για το θέμα Εκόνγκ: Ο τραυματισμός έχει πολύ… παρασκήνιο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το θέμα Εκόνγκ: Ο τραυματισμός έχει πολύ… παρασκήνιο!

Ένα πραγματικό σοκ είναι για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αυτό που έμαθαν για τον Τρόοστ Εκόνγκ, τον διεθνή Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την εθνική Νιγηρίας, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί αυτός ο τραυματισμός έχει… παρασκήνιο!

Ο Τροόστ Εκόνγκ έχει υποστεί θλάση γ’ βαθμού και θα μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Η περίπτωση όμως, του Εκόνγκ και ο τραυματισμός του, έχει «γεννήσει» πολλά ερωτηματικά, τόσο στους γιατρούς του ΠΑΟΚ, όσο και στην τεχνική ηγεσία, γιατί η θλάση τρίτου βαθμού, σημαίνει ότι πιθανότατα ο παίκτης ήταν τραυματίας και τον έβαλαν να αγωνιστεί, ενώ αυτό κανονικά, απαγορεύεται, ιατρικώς.

Δεν γίνεται δηλαδή, ο παίκτης να έχει τράβηγμα, να τους λέει ότι κάτι αισθάνεται και να του λένε «δεν έχεις τίποτα, μπες να παίξεις», πατώντας πάνω στην μεγάλη επιθυμία όλου του λαού της Νιγηρίας να πάρουν το τρόπαιο (το έχασαν 2-1 στον τελικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά ο Εκόνγκ σκόραρε για την Νιγηρία).

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP  της διοργάνωσης, παρά την απώλεια του κυπέλλου, αλλά από εκεί και πέρα, άρχισαν τα άσχημα μαντάτα να φτάνουν στην Τούμπα, για την υγεία του παίκτη!

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που αποκόμισε στους αγώνες της Εθνικής Νιγηρίας, μετά την υποχώρηση του αιματώματος και στη συνέχεια να αποφασιστεί ο τρόπος αποθεραπείας του, με τις εκτιμήσεις μέχρι σήμερα να μιλούν για θλάση 3ου βαθμού, παρότι η κλινική του εικόνα δείχνει βελτιωμένη.

Εάν διαπιστωθεί ότι πράγματι ο παίκτης είχε μια ενόχληση, είπε στους ανθρώπους της εθνικής Νιγηρίας ότι αισθάνεται ένα τράβηγμα και αυτοί συνέχισαν να τον χρησιμοποιούν, θα γίνει καταγγελία του δικεφάλου του Βορρά και θα κινηθούν εναντίον της ομοσπονδίας της Νιγηρίας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα και… katastrofa για ΠΑΟΚ - "Επιστρατεύει" Κώττα και Φίλων ο Λουτσέσκου - Φεύγει ο Εκόνγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags