Facebook Pixel Με αλλαγές και Τζίμα βασικό ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 16:11:00

Με αλλαγές και Τζίμα βασικό ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο - Οι επιλογές του Λουτσέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με αλλαγές και Τζίμα βασικό ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο - Οι επιλογές του Λουτσέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστές τις επιλογές του για τη βασική ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ: Με τους Ράφα Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλια και Τζίμα βασικούς θα παραταχθεί ο Δικέφαλος του Βορρά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα, όπως έγινε γνωστό, ενώ τη θέση του τερματοφύλακα θα πάρει ο Ζίβκοβιτς μιας και ο Κοτάρσκι έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Πιο αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο, ενώ στην τριάδα πίσω από τον Τζίμα θα βρίσκονται οι Κωνσταντέλιας, Μουργκ και Ντεσπόντοφ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αντόνιο, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τζίμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπικός, Άγιαξ και Σίτι για Καρέτσα - Δύο ανανεώσεις με εντολή Αλμέιδα η ΑΕΚ - Νέο πρόβλημα για ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags