Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή τίτλου για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο - ’’Πετούσε’’ ο Ντέλιας, το πήρε πάνω του ο Ζίβκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 18:55:00

Ανατροπή τίτλου για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο - ’’Πετούσε’’ ο Ντέλιας, το πήρε πάνω του ο Ζίβκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή τίτλου για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο - ’’Πετούσε’’ ο Ντέλιας, το πήρε πάνω του ο Ζίβκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά στο Αγρίνιο, με φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, καθώς ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου μέρους χάρη σε γκολ του Χατζηθεοδωρίδη. Ο Δικέφαλος σε 81 δευτερόλεπτα σκόραρε 2 γκολ και επικράτησε με 3-1, παραμένοντας στο -1 από την κορυφή!

Έτσι άρχισαν τον αγώνα οι δύο ομάδες

Ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα ενόψει του αγώνα, μιας και είχαν μείνει στα... πιτς οι Κοτάρσκι - Τάισον. Ο πρώτος εξαιτίας πυρετού και ο Βραζιλιάνος λόγω ενοχλήσεων. Απόντες ήταν και οι Εκόνγκ - Μιχαηλίδης, ενώ εκτός παραμένει ο Μπάμπα καθώς και ο τιμωρημένος Μπράντον Τόμας. 

Ο Δικέφαλος άρχισε με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην εστία, με τετράδα στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Σάστρε από τα αριστερά προς τα δεξιά. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Μεϊτέ - Μάρκος Αντόνιο με επιθετική τριπλέτα τους Κωνσταντέλια, Μουργκ και Ντεσπόντοφ. Στην κορυφή βρέθηκε ο Στέφανος Τζίμας.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τους: Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδη, Τορεχόν, Σενγκέλια, Τσιγγάρα, Πέδρο, Μαλή, Στάγιτς και Λιάβα.

''Ρουκέτα'' Χατζηθεοδωρίδη στο πρώτο μέρος!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ρόλους να κατανέμονται από το πρώτο λεπτό: ο Παναιτωλικός θα περίμενε στο δικό του μισό για να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο και ο ΠΑΟΚ θα είχε την μπάλα στην κατοχή του με στόχο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία! Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης συνεργάστηκε με τον Ζοάο Πέδρο, όμως ο Έλληνας μπακ αστόχησε σε ψαλιδάκι που επιχείρησε. Αυτό που δεν κατάφερε τότε, το πέτυχε λίγα δευτερόλεπτα μετά. Ο παίκτης των Αγρινιωτών σούταρε από πολύ μακριά και βρήκε δίχτυα για το 1-0.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναζήτησε άμεση αντίδραση και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στο 10' αστόχησε σε κεφαλιά από σέντρα του Ράφα Σοάρες. Στο 12' ο Τόμας Μουργκ εκτέλεσε φάουλ και σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Αυστριακός και λίγο αργότερα έκανε ανεπιτυχή προσπάθεια σε φάουλ που χτύπησε. Στο 24ο λεπτό ο Μεϊτέ δοκίμασε το αριστερό του πόδι, όμως ο Τσάβες δεν ανησύχησε.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προϊόντος του χρόνου, αύξανε την πίεσή της αλλά την καλή στιγμή τη βρήκε ο Παναιτωλικός. Στο 35' ο Σενγκέλια σούταρε από μακριά, όμως ο Ζίβκοβιτς δήλωσε παρών βγάζοντας σε κόρνερ. Από εκεί οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία ευκαιρία, με τον Ζοάο Πέδρο να κερδίζει την κεφαλιά και την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον ΠΑΟΚ, όταν ο Κωνσταντέλιας χόρεψε... σάμπα την αντίπαλη άμυνα αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 για τον Παναιτωλικό.

Ανατροπάρα σε 81 δευτερόλεπτα και ''γλυκό'' από Κωνσταντέλια!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Στέφανο Τζίμα με τον Αλί Σαμάτα ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου και ο Αφρικανός άσος πέρασε στο παιχνίδι, όντας η μόνη αλλαγή για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν ξανά από τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος στο 48' δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής με τον Ζίβκοβιτς να βγάζει σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ επέβαλε εκ νέου το ρυθμό του στον αγώνα και στο 52ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας σούταρε από τη γωνία της περιοχής χωρίς να γίνει απειλητικός. 

Στο 57' ο Χουάνπι ''κιτρινίστηκε'' λόγω φάουλ που έκανε στον Αλί Σαμάτα. Στο 59' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε χάρη σε τέρμα του Κωνσταντέλια, όμως η φάση εξετάστηκε από τον VAR και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ από τον οποίο προήλθε το γκολ ήταν εκτεθειμένος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στο παιχνίδι τους Οζντόεφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς βγάζοντας τους Μάρκος Αντόνιο και Τόμας Μουργκ στο 63', σε μια προσπάθειά του να ''τουμπάρει'' το ματς. Ο Γιάννης Πετράκης έκανε κι αυτός τροποποίησεις, βάζοντας τους Φρεντ Ντουάρτε και Σέρχιο Ντίας αντί των Χατζηθεοδωρίδη και Σενγκέλια.

Στο 72ο λεπτό ο Σάστρε πάτησε περιοχή και έκανε σέντρα με τον Τορεχόν να βάζει το πόδι του και η μπάλα άλλαξε πορεία για το 1-1. Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε την μεγάλη ανατροπή ένα λεπτό αργότερα (!), καθώς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε φοβερό σουτ και πέτυχε γκολάρα! Ο Τορεχόν στο 80' προσπάθησε να κάνει το 2-2, όμως ο Ζίβκοβιτς τον κέρδισε και έκανε σημαντική απόκρουση. Στο 90' ο ΠΑΟΚ βρήκε και τρίτο τέρμα, με τον ''Ντέλια'' να σκοράρει μετά από πάσα του Ζίβκοβιτς! Έτσι, το ματς έληξε με 3-1 για τον Δικέφαλο του Βορρά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags