Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χάρισε κόκκινη σε Κηφισιά - Πέναλτι σε Ποντένσε
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 13:44:00

Σωστή η αποβολή Σένκεφελντ, δεν έδωσε κόκκινη στην Κηφισιά - Γι’ αυτό είναι πέναλτι του Ολυμπιακού (Vid)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης αναλύει στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» τις αμφισβητούμενες φάσεις της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 24ης αγωνιστικής της Super League ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» - Powered by Sportdog. Ο βετεράνος διαιτητής στην αρχική τοποθέτησή του παρατήρησε, ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στη διαιτησία όσο φτάνουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Από τα ματς του σαββατοκύριακου ξεχώρισε δύο παιχνίδια, το Παναθηναϊκός-Κηφισιά και το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Για το παιχνίδι της Λεωφόρο είπε: «Σωστή η απόφαση του διαιτητή στο μαρκάρισμα του Αναγνωστόπουλου στον Παλάσιο. Βρίσκει ξεκάθαρα μπάλα. Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στην κεφαλιά του Οζέκοβιτς γιατί η μπάλα βρίσκει στον ώμο και όχι στο χέρι του Βαγιαννίδη. Απόλυτα σωστή η αποβολή του Σένκεφλεντ. Παίζει απρόσεκτα και επικίνδυνα. Πρέπει να σταθούμε στην άψογη συμπεριφορά του παίκτη του ΠΑΟ που δέχτηκε την απόφαση αδιαμαρτύρητα. Στο τέλος έχουμε τη φάση του 70ου λεπτού του αγώνα. Ο Μποτία έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα».

Όσον αφορά τον αγώνα στο Καραϊσκάκη παρατήρησε: «Δύσκολη φάση για το διαιτητή με την ανατροπή του Ποντένσε. Σωστά κλήθηκε στο VAR και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Ο αμυντικός του Αστέρα πέφτει και τον ανατρέπει εντός περιοχής. Σωστές είναι οι αποφάσεις για τα ακυρωθέντα γκολ του Ολυμπιακού».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη "καμπάνα" Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Τον… εξαφάνισε σε 15 ημέρες - Από βασικός, μόνιμα πάγκο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags